Händlerlinks
Kantoorgebouw in Turijn
FIN-Window Classic-line 77+8
Aluminium-Kunststof
FIN-Window Classic-line 77+8

Kantoorgebouw in Turijn

Raamvervanging in een gebouw van verzekeringsbedrijf Generali.

In hartje Turijn stond Finstral in voor de vervanging van 150 elementen in een historisch kantorencomplex. Daarbij werd de imposante stijl van het gebouw - door de stad Turijn gecategoriseerd als “karakteristiek historisch bouwwerk”- behouden. De ramen zijn daarvoor een erg bepalende factor, met rondbogen, panelen, roeden, grote glasoppervlakken tot 4,5 meter hoog en bruine rolluiken en raamwerk.
De inbouwsituatie was bijzonder interessant: op de oorspronkelijke, originele frames was waarschijnlijk zo’n 50 jaar geleden al een tweede, recenter frame met vleugel gemonteerd. Daarom moesten eerst de vleugels en frames van recentere datum worden verwijderd, om zo de onderliggende frames als stelraam te kunnen gebruiken. De ruimtes konden spoedig weer in gebruik worden genomen dankzij de snelle vervanging zonder stof en vuil. Het enige wat moest gebeuren was de ramen ontruimen. De montage verliep als het ware ongemerkt.
Gebouwtype Branche
Bouwjaar 2023
Maatregel Raamvervanging
Land Italië
Regio Piëmont
Plaats Turijn
Toegepaste producten
Uw - Warmteoverdrachtscoëfficient van het raamelementRw - Geluidsisolerende eigenschappen van een raamnpd - no performance determined (geen prestatie vastgesteld)
Productbladen en verdere informatie op
Dit project bevalt u

Neem contact met ons op!

 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: