Händlerlinks
Huis in de buurt van Barbian
FIN-Project Classic-line 78/88
Aluminium-Aluminium
FIN-Project Classic-line Aluminium-Aluminium

Huis in de buurt van Barbian

Aluminium-ramen in tweegezinswoning.

De tweegezinswoning, een eenvoudige, kubusvormige structuur ingebed in het steile terrein, ligt buiten de dorpskern van Barbian. Zijdelingse insnijdingen in het volume en verspringende woonruimtes die de loop van het terrein volgen, maken talrijke uitzichten en doorkijkjes mogelijk. De ramen moeten overeenkomen met de eenvoudige bouwstijl en een maximale lichtinval in de kamers mogelijk maken met de beste warmte-isolatie. FIN-Project in aluminium voldeed aan beide eisen. De twee verdiepingen tellende beglazing langs de trappen en de grote ramen in de woonruimtes zorgen voor lucht en licht in alle ruimtes. Schuifdeuren geven toegang tot de tuin en de terrassen. Hoge energie-efficiëntie en dichtheid worden bereikt door de kunststof kern van de raamelementen en driedubbele beglazing.
De volledig glazen voordeuren mengen zich elegant met de zichtbare betonoppervlakken in de entreeruimtes en zorgen voor een natuurlijke verlichting.
Gebouwtype Meervoudige woning
Bouwjaar 2017
Maatregel Nieuw-/Verbouwing
Land Italië
Regio Zuid-Tirol
Plaats Barbian
Info over de studio
Finstral Studio Unterinn
Gastererweg 1
39054 Unterinn/Ritten
Italië
+39 0471 296611
unterinn@finstral.com
finstral.com/unterinn
Toegepaste producten
Uw - Warmteoverdrachtscoëfficient van het raamelementRw - Geluidsisolerende eigenschappen van een raamnpd - no performance determined (geen prestatie vastgesteld)
Productbladen en verdere informatie op
Dit project bevalt u

Neem contact met ons op!

 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: