Händlerlinks
Gerenoveerde villa bij Turijn
FIN-Project Nova-line 78/88
Aluminium-Aluminium
FIN-Project Nova-line Aluminium-Aluminium

Gerenoveerde villa bij Turijn

Een zee van licht dankzij grote glasoppervlakken.

Waar eerder houten ramen zaten met allemaal verschillende indelingen, zitten nu moderne aluminium ramen die getuigen van een elegante symmetrie. De enorme, helemaal tot de grond lopende raamwand van maar liefst 7 meter breed, zorgt binnen voor een zee van licht. De vierdelige hefschuifdeur met twee vaste velden en in tegengestelde richting lopende schuifvleugels presenteert zich helemaal zonder middenstijl. Hierdoor ontstaat een royale opening en kan je genieten van een ongestoord panoramisch zicht.

De dubbele en driedubbele beglazing garandeert een goede (warmte-)isolatie. Het zonwerend glas in verschillende sterktes biedt voor iedere ruimte afzonderlijk de juiste zonwering. Als bescherming tegen glasbreuk en letsel is er het veiligheidsglas: als het glas mocht breken, breekt het gehard veiligheidsglas Bodysafe alleen in kleine, stompe stukjes in plaats van in scherpe splinters. De verlijmde, uiterst slijtvaste folie van het gelaagd veiligheidsglas Multiprotect houdt de scherven bij elkaar. Voor een aangename en veilige thuis.
Gebouwtype Eengezinswoning
Bouwjaar 2021
Maatregel Raamvervanging
Land Italië
Regio Piemonte
Plaats Turijn
Info over Partner
Graziano Serramenti
Strada Genova, 245
10024 Moncalieri
Italië
+390116471650
info@grazianoserramenti.com
www.grazianoserramenti.com
Toegepaste producten
Uw - Warmteoverdrachtscoëfficient van het raamelementRw - Geluidsisolerende eigenschappen van een raamnpd - no performance determined (geen prestatie vastgesteld)
Productbladen en verdere informatie op
Dit project bevalt u

Neem contact met ons op!

 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: