Händlerlinks
Eengezinswoning in het Rijn-Main-gebied
FIN-Project Nova-line 78/88
Aluminium-Aluminium
FIN-Project Nova-line Aluminium-Aluminium

Eengezinswoning in het Rijn-Main-gebied

FIN-Vista, FIN-Project, FIN-Door – glasheldere zaak!

Duidelijke lijnen, hoekige vormgeving, vrij uitzicht zover het oog reikt. Het karakteriseert de moderne eengezinswoning. Het puristische gebouw gaf de architectuur de opdracht, om de buitenkant zo te verbinden met de binnenkant, dat de grens lijkt te vloeien. Ramen en raamwanden spelen daarbij een primaire rol – niet alleen als het de gevelvormgeving aangaat: ook qua interieur vormen ramen een wezenlijk onderdeel van de inrichting.

Met zo veel glas was een goede inbraakwering en warmte-isolatie van de ramen zeer belangrijk. De raamwand FIN-Vista voldoet optimaal aan beide eisen en oogt dankzij de slanke raamprofielen ook nog eens zeer stijlvol. Door zijn modulaire stijlen- en kalvenoptiek kan hij met alle ramen, schuif- en vouwdeuren gecombineerd worden – in dit geval met de elegante aluminium ramen FIN-Project Nova-line en de huisdeur in aluminium. Zo oogt de nieuwbouw rondom harmonieus, ondanks de hoekige vormgeving.
Gebouwtype Eengezinswoning
Bouwjaar 2015
Maatregel Nieuwbouw-/Verbouwing
Land Duitsland
Regio Rijn-Main-gebied
Plaats Bad Vilbel
Fotograaf Jörg Hempel
Info over Partner
Lorisch Fensterbau
Hangstraße 7
63683 Ortenberg-Eckartsborn
Duitsland
06046 7245
info@lorisch-bauelemente.de
www.lorisch-bauelemente.de
Toegepaste producten
Uw - Warmteoverdrachtscoëfficient van het raamelementRw - Geluidsisolerende eigenschappen van een raamnpd - no performance determined (geen prestatie vastgesteld)
Productbladen en verdere informatie op
Dit project bevalt u

Neem contact met ons op!

 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: