Händlerlinks
Eengezinswoning in El Ejido
FIN-Project Nova-line 78/95
Aluminium-Hout
FIN-Project Nova-line 78/95

Eengezinswoning in El Ejido

Slanke ramen en hout: elegantie en geborgenheid ineen.

Aan de buitenkant accentueert het met glas overdekte aluminium raamwerk de stijl gekenmerkt door minimalistische contouren. Binnen verleent het echte hout een warme touch aan het slanke raamwerk. Door zijn huiselijk-natuurlijke esthetiek sluit dit materiaal harmonisch aan bij de inrichting en past het perfect bij de houttinten in de binnenruimtes. Door de kunststof kern komt het hout niet in contact met het waterafvoerende niveau. Daardoor gaat het materiaal zeer lang mee.

De grote glasoppervlakken van de hefschuifdeuren en van de ramen zorgen voor maximale lichtinval, die door de Raffstores individueel kan worden geregeld. De ramen met voorgemonteerde Raffstorekasten werden met het innovatieve FIN-Fix stelraam geïnstalleerd. Op die manier waren de producten tijdens de bouwwerkzaamheden steeds beschermd tegen beschadiging en vuil en komen ze nu na de montage in al hun elegantie en warme uitstraling volledig tot hun recht.
Gebouwtype Eengezinswoning
Bouwjaar 2020-2021
Maatregel Nieuw-/ Verbouwing
Land Spanje
Regio Almería
Plaats El Ejido
Fotograaf Adam Garcia Pozo
Info over Partner
Windows Studio
C/ Murcia, 2
04779 Adra - Almería
Spanje
950143506
info@windowsalmeria.com
www.windowsalmeria.com
Toegepaste producten
Uw - Warmteoverdrachtscoëfficient van het raamelementRw - Geluidsisolerende eigenschappen van een raamnpd - no performance determined (geen prestatie vastgesteld)
Productbladen en verdere informatie op
Dit project bevalt u

Neem contact met ons op!

 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: