Händlerlinks
Eengezinswoning bij Treviso
FIN-Project Classic-line 78/88
Aluminium-Aluminium
FIN-Project Classic-line Aluminium-Aluminium

Eengezinswoning bij Treviso

Moderne elegantie met FIN-Project, FIN -Slide en -Vista.

De voorgevel in grijstinten is een kenmerkend element van deze moderne nieuwbouw. De ramen, glaswanden en hefschuifdeuren in verkeersgrijs vormen niet alleen een vloeiende overgang van het interieur naar het verfrissende groen buiten. Ze zorgen er ook voor dat de tuin één wordt met het gebouw, dat qua kleur harmonieus opgaat in de natuurlijke omgeving. De ruimtelijke grenzen vloeien op een elegante manier in elkaar over.

Smalle kaders en grote glasoppervlakken zorgen voor een maximale lichtinval en een helder interieur. Ook de isolatie is optimaal: de op het frame en de vleugel geëxtrudeerde dichtingen zorgen voor de beste thermische isolatiewaarden en een efficiënte geluidswering. De verlijming van het glas en de vleugel versterkt de akoestische isolatie nog verder. De kwartsgrijze aluminium voordeur zorgt niet alleen voor een veilige woning, maar is ook volledig in harmonie met het grijze kleurenspel van de stijlvolle voorgevel.
Gebouwtype Eengezinswoning
Bouwjaar 2016
Maatregel Nieuw-/ Verbouwing
Land Italië
Regio Veneto
Plaats Paese
Fotograaf Franco Marconato
Info over Partner
Open Serramenti
Via delle Alpi, 30
31036 Istrana
Italië
+390422832284
info@openserramenti.com
www.openserramenti.com
Toegepaste producten
Uw - Warmteoverdrachtscoëfficient van het raamelementRw - Geluidsisolerende eigenschappen van een raamnpd - no performance determined (geen prestatie vastgesteld)
Productbladen en verdere informatie op
Dit project bevalt u

Neem contact met ons op!

 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: