Händlerlinks
Bedrijfspand in Iffezheim
FIN-Project Nova-line Twin 78/88
Aluminium-Aluminium
FIN-Project Nova-line Twin Aluminium-Aluminium

Bedrijfspand in Iffezheim

Vlekkeloze raamvervanging met overzetmontage.

Meer dan 500 ramen vervangen in korte tijd? De overzetmontage van Finstral maakt het mogelijk: het oude frame wordt teruggezaagd en bedekt met een nieuw frame en aansluitprofielen – het nieuwe raam is gemonteerd in slechts twee uur tijd. Hierdoor kon de vervanging perfect worden gepland en verliep de raamrenovatie bij OHU in Iffezheim nabij Baden-Baden, leverancier van zand, grind en meer, vlekkeloos. Zonder de bedrijfsactiviteiten te onderbreken of kantoren te ontruimen. Zonder steigers of grote ingrepen in de constructie van het gebouw, wat veel geld, tijd en moeite bespaarde.
De nieuwe elementen hebben een merkbaar betere thermische isolatie. De nieuwe raamwanden met zonwerend glas en ramen met onderhoudsvriendelijke jaloezieën in de ruimte tussen de glasplaten zorgen voor optimale bescherming tegen de zon. Het grijze aluminium raamwerk past perfect bij het modern-functionele architecturale ontwerp van de gerenoveerde witte gevel. Een tweevleugelige deur in aluminium beveiligt de ingang.
Gebouwtype Branche
Bouwjaar 2021
Maatregel Raamvervanging
Planning Alexander Fichtner, Timo Sachse (TV)
Land Duitsland
Regio Baden-Württemberg
Plaats Iffezheim
Fotograaf Karl Heinz Kohmann
Info over Partner
Fichtner
Im Lustgarten 1
76473 Iffezheim
Duitsland
07229942
info@fichtner-glaserei.de
Toegepaste producten
Uw - Warmteoverdrachtscoëfficient van het raamelementRw - Geluidsisolerende eigenschappen van een raamnpd - no performance determined (geen prestatie vastgesteld)
Productbladen en verdere informatie op
Dit project bevalt u

Neem contact met ons op!

 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: