Händlerlinks
Houten ramen in hun meest innovatieve vorm.
Houten ramen in hun meest innovatieve vorm.
Behoort u ook tot de liefhebbers van houten ramen?
Dan willen wij u op ons nieuwe raamassortiment in hout-aluminium en hout-kunststof wijzen. Met aangenaam massiefhout aan de binnenzijde, altijd de beste isolatie dankzij kunststof in de kern en duurzaam, weerbestendig aluminium of kunststof aan de buitenzijde.

Meer dan een dozijn vleugeldesigns en kleurvarianten.Zoals altijd bij Finstral staan u ook bij de keuze voor houten ramen talloze individuele vormgevingsvarianten ter beschikking: Van vleugelprofielen in klassieke oudbouw-look, combi-vleugels met interne jaloezie of plissé tot moderne volglasoptiek, waarbij het glas het vleugelkader aan buiten- en binnenzijde overdekt. Voor de fabricage van onze massiefhouten profielen gebruiken wij uitsluitend hout uit duurzame bosbouw, die wij met wateroplosbare verf in zes klassieke kleuren en zes moderne tinten aanbieden. Daarmee behoort het houtassortiment van Finstral tot de meest complete in de markt.

Eigen houtverwerkingslijn in onze fabriek in Oppeano.Net als bij de ontwikkeling van onze profielen, onze eigen isolatieglasproductie of de assemblage van de afgewerkte raamelementen realiseert Finstral ook bij het thema hout de eis om alle relevante componenten van het product zelf in huis te hebben. In onze nieuwe, moderne houtverwerkingslijn in de fabriek in Oppeano bij Verona wordt de plank tot raam geprofileerd, op maat gesneden, geverfd en geassembleerd. Zo hebben wij de directe controle over het productieproces en kunnen wij u altijd de hoogste kwaliteit uit een hand aanbieden.

Bezoek onze Finstral studio's.Hebben wij uw interesse gewekt? Onze verkoopadviseurs bieden u graag aanvullende informatie en maken een gedetailleerde prijsopgave voor u. Of wilt u ons complete hout-kunststof en hout-aluminium assortiment live ervaren? Bezoek onze Finstral studio's. Bijvoorbeeld op het hoofdkantoor in Unterinn: Op 600 vierkante meter laten wij u graag al onze productinnovaties zien.
Houtverwerking in de fabriek in Oppeano.
Eigen houtverwerking in onze fabriek in Oppeano
Perfecte inbouw met het stelraam FIN-Fix.In plaats van het raam direct te installeren, plaatsen wij allereerst het warmte-isolerende stelraam FIN-Fix. Pa na afronding van de vuile bouwfase, worden dan de raamelementen gemonteerd. Zo wordt het constructieproces gescheiden en het hout tegen bouwvocht, krassen en gipsspatten beschermd.
Perfecte inbouw met het stelraam FIN-Fix.
Perfecte inbouw met het stelraam FIN-Fix
Duurzaam en betrouwbaar dankzij kunststof in de kern.
Duurzaam en betrouwbaar dankzij kunststof in de kern
Duurzaam en betrouwbaar dankzij de kunststof in de kern.Weerbestendig.
Aan de buitenzijde trotseren aluminium of kunststof het weer. Zo kan hout niet rotten en hoeft het niet geverfd te worden.

Perfect geïsoleerd.
In de kern van het raam zorgt een kunststof profiel voor altijd optimale isolatie. Zo hoeft het hout geen functie over te nemen en kan het niet kromtrekken.

Duurzaam mooi.
Aan de binnenzijde is het raam van aangenaam hout. Zo heeft het een hoogwaardige look en is het toch onderhoudsarm en betrouwbaar.
Klassieke kleuren voor zachthout.
Moderne kleuren voor hardhout.
Nog niet genoeg?
Meer interessante dingen om te lezen vindt u hier.
 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: