Händlerlinks
Altijd meer helderheid.
Altijd meer helderheid.
Doe de raam-check.
Het is nu tijd voor nieuwe ramen.
Wist u dat? Ongeveer 50 procent van alle ramen in Europa zijn ouder dan 20 jaar en voldoen niet meer aan de actuele eisen inzake kwaliteit en veiligheid.

Heeft u er wel eens over nagedacht hoe oud uw ramen zijn? Hoe dicht? Hoe veilig? Nee?

Dan ontdekken wij nu wat uw ramen werkelijk kunnen: Doe de raam-check van Finstral! Alles wat u hiervoor nodig heeft, zijn tien minuten van uw tijd, een eenvoudig bereikbaar raam en onze stap-voor-stap handleiding.

Mocht de raam-check aantonen dat uw ramen niet meer aan de actuele kwaliteits- en veiligheidsstandaard voldoen - of wanneer u het los hiervan graag nauwkeuriger zou willen weten: Dan is het de hoogste tijd voor de professionele Finstral-check. Wij komen naar uw huis, controleren uw ramen en adviseren u. Altijd kosteloos en gegarandeerd vrijblijvend.
Altijd meer helderheid.
De raam-check-kit van Finstral.
Wat kunnen moderne ramen?Van energiezuinig tot geluidsisolatie – Ramen met kunststof kern bieden veel voordelen.

Altijd dicht.
Moderne ramen met kunststof kern hebben een groot voordeel: Omdat kunststof uitgesproken goed isoleert, bieden zij de beste warmte-isolatie. Bovendien zijn moderne kunststof ramen standaard voorzien van warmte-isolatieglas. Zo worden optimale isolatiewaarden in de winter en effectieve hittebescherming in de zomer gegarandeerd.

Altijd rustig.
Moderne ramen met kunststof kern bieden veel betere geluidswaarden, omdat ze dichter sluiten. Bovendien is de kwaliteit van het raamglas aanzienlijk verbeterd. Speciaal geluidsdicht glas zorgt ervoor,dat het ook bij zeer veel geluidshinder altijd rustig blijft. Dat is goed voor de zenuwen en dus voor de gezondheid.

Altijd veilig.
Moderne ramen met kunststof kern bieden een betrouwbare bescherming, omdat ze er slechts met heel veel moeite uitgewipt kunnen worden. Door het gebruik van paddenstoelnokken zijn de ramen veilig vergrendeld. Hogere inbraakbeveiligingsklassen met extra veiligheidsbeslag en sluitdelen maken een
inbraak nog lastiger.

Altijd mooi.
Moderne ramen met kunststof kern zijn kleurbestendig, onderhoudsarm en extreem duurzaam. Het oppervlak – hetzij van hoogwaardig gewalst kunststof hetzij bijvoorbeeld met aluminium afgedekt - hoeft slechts gereinigd en niet met zorg behandeld te worden.
Altijd meer helderheid.
Alles voor uw raam-check
Altijd dicht
Altijd dicht. Ongeveer 20 procent van de verwarming gaat alleen al door slecht geïsoleerde ramen verloren.
Altijd rustig
Altijd rustig. Volgens de wereldgezondheidsorganisatie is lawaai de op een na grootste bedreiging van de volksgezondheid.
Altijd veilig
Altijd veilig. Meer dan 80 procent van alle inbrekers komen via onvoldoende beveiligde ramen naar binnen.
Altijd mooi
Altijd mooi. Om het oppervlak te onderhouden, moeten houten ramen minstens om de 5 jaar geverfd worden.
En wat kunnen uw ramen?Ontdekt hoe dicht, rustig, veilig en mooi uw ramen werkelijk zijn.

Nu hier de kosteloos raam-check-kit bestellen!
En wat kunnen uw ramen
Nog niet genoeg?
Meer interessante dingen om te lezen vindt u hier.
 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: