Händlerlinks
Villa nabij Antwerpen
FIN-Project Nova-line 78/88
Aluminium-Aluminium
FIN-Project Nova-line Aluminium-Aluminium

Villa nabij Antwerpen

Maximaal veel glas voor maximaal open ruimtes.

Glas zover het oog reikt. In deze nieuwbouw in de buurt van de Belgische havenstad Antwerpen zorgen grote glasgevels en hefschuifdeuren voor maximaal open ruimtes, alsof er geen grens is tussen binnen en buiten. Als je op de sofa zit, heb je het gevoel dat je tegelijkertijd in de woonkamer en in de tuin bent. Met hun slanke design voegen de ramen zich bijna onopgemerkt in de ruimtes. De slanke profielen in elegant zwart versterken de vloeiende overgang van binnen naar buiten toe en zorgen voor maximaal zicht en – bij mooi weer – maximale lichtinval.
De vlakke dorpels creëren een barrièrevrije overgang, hebben geen diepe groeven en zijn daarom bijzonder onderhoudsvriendelijk. Alle elementen verzekeren een optimale thermische isolatie. Want hoe meer glas en hoe smaller het raamwerk, hoe beter de isolatie – dankzij het warmte-isolerende argongas in de ruimte tussen de ruiten. Ook het raamwerk zelf isoleert perfect: dankzij kunststof in de kern. Voor een beveiligde toegang zorgt de elegante grijze FIN-Door huisdeur.
Gebouwtype Eengezinswoning
Bouwjaar 2018
Maatregel Nieuw-/ Verbouwing
Land België
Regio Antwerpen
Plaats Geel
Toegepaste producten
Uw - Warmteoverdrachtscoëfficient van het raamelementRw - Geluidsisolerende eigenschappen van een raamnpd - no performance determined (geen prestatie vastgesteld)
Productbladen en verdere informatie op
Dit project bevalt u

Neem contact met ons op!

 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: