Händlerlinks
Vakantiewoningen in Torremolinos
FIN-Window Nova-line 77
Kunststof-Kunststof
FIN-Window Nova-line 77

Vakantiewoningen in Torremolinos

Minimalistische look en maximale functionaliteit met FIN-Window.

Het luxewoongebouw Las Golondrinas in Torremolinos, Spanje, biedt elf royaal beglaasde appartementen met elk een geheel eigen inrichting. De hoofdgevel met zijn grote ramenpartijen is naar het zuidoosten gericht om optimaal gebruik te maken van het milde ochtendlicht. De op het noordwesten georiënteerde loggiagevel met zijn kenmerkende zonneweringen zorgt voor schaduw en privacy op de verspringende terrassen.
Het ambitieuze project vroeg bovendien om ramen met een minimalistische look, veel lichtinval en uitstekende thermische en akoestische prestatiekenmerken. De architecten kozen voor de Nova-line-vleugel, die voor de buitenwereld verborgen ligt, omdat niet te zien is of het om een raamopening of een vast paneel gaat. Dit werd gecombineerd met mediterraan glas met een hoge lichtdoorlatendheid, maar dat de interieurs aangenaam koel houdt in de Spaanse zomer. Dubbel isolerend glas zorgt voor rust, zelfs tijdens het hoogseizoen in deze populaire toeristische hotspot.
Meer over deze referentie
Gebouwtype Meervoudige woning
Bouwjaar 2021
Maatregel Nieuw-/ Verbouwing
Land Spanje
Regio Málaga
Plaats Torremolinos
Fotograaf Juanan Barros
Info over Partner
Comoli
C/ Hermann Hesse, 27
29004 Málaga
Spanje
952 24 20 00
obras@comoli.es
www.comoli.es
Toegepaste producten
Uw - Warmteoverdrachtscoëfficient van het raamelementRw - Geluidsisolerende eigenschappen van een raamnpd - no performance determined (geen prestatie vastgesteld)
Productbladen en verdere informatie op
Dit project bevalt u

Neem contact met ons op!

 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: