Händlerlinks
Twee villa’s in Cauco
FIN-Project Nova-line 78/88
Aluminium-Aluminium
FIN-Project Nova-line Aluminium-Aluminium

Twee villa’s in Cauco

Zussen, maar geen tweeling

Gespiegeld – maar niet symmetrisch. Uitmuntend – maar niet contrasterend. Verbonden, maar ieder voor zich: twee zussen wilden een gezamenlijk huis, dat voor beiden dezelfde kenmerken zou hebben, dezelfde bijzonderheden, dezelfde verbinding met de omgeving. Dus werd er besloten niet een gemeenschappelijk huis op twee verdiepingen te bouwen, maar...twee huizen te verbinden!

De huizen kijken elkaar niet aan, maar kijken juist afzonderlijk naar het landschap, zodat de privacy altijd is gewaarborgd. In het ene huis zijn de Nova-line-ramen in aluminium-aluminium uitvoering, in het andere in aluminium-hout. Met hun strakke lijnen en perfecte geometrie zien ze er van buiten stijlvol uit, terwijl hun uitstekende isolatiewaarden binnen voor comfort zorgen. De raamwanden openen de huizen voor het panorama - en geven het voorzichtig een kader. Een huisdeur met vingerscan en gemotoriseerde opening onderstreept de innovatieve architectonische aanpak, ook op het gebied van functionaliteit.
Gebouwtype Eengezinswoning
Bouwjaar 2020
Maatregel Nieuw-/Verbouwing
Land Zwitserland
Regio Graubünden
Plaats Cauco
Info over Partner
FERELCA
Via Cadepiano,6
6926 Montagnola
Zwitserland
+410919941723
info@ferelca.ch
www.ferelca.ch
Toegepaste producten
Uw - Warmteoverdrachtscoëfficient van het raamelementRw - Geluidsisolerende eigenschappen van een raamnpd - no performance determined (geen prestatie vastgesteld)
Productbladen en verdere informatie op
Dit project bevalt u

Neem contact met ons op!

 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: