Händlerlinks
Turmchalet in Prags
FIN-Project Slim-line 78/88
Aluminium-Aluminium
FIN-Project Slim-line 78/88

Turmchalet in Prags

Een feel-good ervaring ongeacht het weer aan het meer Pragser Wildsee.

Het Hotel Turmchalet aan het meer Pragser Wildsee is een geslaagde architectonische interpretatie van de verbinding tussen moderniteit en traditie. De unieke landschapsscenario’s en het eigentijdse ontwerp versmelten tot een harmonieus geheel. De grote raamgevels zorgen ervoor dat de bergtoppen voldoende dichtbij lijken om aan te raken en creëren feel-good ruimtes.
Raamwanden, ramen van aluminium en kunststof, veranda’s: slanke lijnen en onderhoudsvriendelijke oppervlakten garanderen een royale lichtinval en minimaal onderhoud. Of er nu zon, regen hagel of sneeuw is: de hoge dichtheid van de raamprofielen en de kunststof in de kern zorgen altijd voor een optimale isolatie. Het aluminium buitenmateriaal in antracietgrijs is resistent, vormvast en duurzaam. Door de snelle en professionele afhandeling van het project, van advies tot vlotte installatie van de producten, kon het hotel op tijd voor het vakantieseizoen worden opgeleverd.
Gebouwtype Hotel/Gastronomie
Bouwjaar 2020
Maatregel Nieuw-/ Verbouwing
Planning Raumwerk
Land Italië
Regio Zuid-Tirol
Plaats Prags
Fotograaf Armin Rieder
Info over de studio
Finstral Studio Vintl
Staatsstraße 17, Lodenwelt
39030 Vintl
Italië
+39 0472 066701
vintl@finstral.com
finstral.com/vintl
Toegepaste producten
Uw - Warmteoverdrachtscoëfficient van het raamelementRw - Geluidsisolerende eigenschappen van een raamnpd - no performance determined (geen prestatie vastgesteld)
Productbladen en verdere informatie op
Dit project bevalt u

Neem contact met ons op!

 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: