Händlerlinks
Santnerpass-hut in Zuid-Tirol
FIN-Project Slim-line 78/88
Aluminium-Aluminium
FIN-Project Slim-line 78/88

Santnerpass-hut in Zuid-Tirol

Nieuwe bergaccomodatie met ramen van Finstral.

Finstral leverde de producten voor een nieuwe berghut op 2734 meter per helikopter, stipt tot op de minuut. Dankzij een drukvereffeningsventiel dat al tijdens de productie was geïnstalleerd, en het langzame opstijgen van de helikopter kon het vensterglas tijdens de vlucht niet barsten, breken of buigen. Eenmaal op de top aangekomen werden de ramen in 2 verschillende fasen verspreid over 10 dagen geïnstalleerd door 4 monteurs in topconditie en zonder hoogtevrees.
De buitendeur, de ramen en de raamwanden zijn zowel langs binnen als langs buiten uitgevoerd in aluminium. Aan de buitenzijde passen de ramen perfect bij de stijl van de gevel en het dak, terwijl ze binnen de ruimtes een modern-elegant karakter geven. Ook functioneel gezien was aluminium de perfecte keuze: het is bestand tegen extreme weersomstandigheden en vormvast. Het driedubbel glas is aan de buitenzijde uitgevoerd met gelaagd veiligheidsglas, zodat het glas niet kan breken onder zware sneeuwbelasting.
Gebouwtype Hotel/Gastronomie
Bouwjaar 2022
Maatregel Nieuw-/ Verbouwing
Land Italië
Regio Zuid-Tirol
Plaats Tiers
Info over de studio
Finstral Studio Unterinn
Gastererweg 1
39054 Unterinn/Ritten
Italië
+39 0471 296611
unterinn@finstral.com
finstral.com/unterinn
Toegepaste producten
Uw - Warmteoverdrachtscoëfficient van het raamelementRw - Geluidsisolerende eigenschappen van een raamnpd - no performance determined (geen prestatie vastgesteld)
Productbladen en verdere informatie op
Dit project bevalt u

Neem contact met ons op!

 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: