Händlerlinks
Nieuwbouw nabij Barcelona
FIN-Window Nova-line 77+8
Aluminium-Kunststof
FIN-Window Nova-line 77+8

Nieuwbouw nabij Barcelona

Kunststof en aluminium: dansende oppervlakken.

De vormen van de gevel zijn als het ware als een soort legoblokjes op elkaar gestapeld en zorgen voor een afwisseling tussen landelijk hout en stedelijke grijs-wittinten. De kunststof ramen met eiken houtdecor nodigen de aluminium ramen in sablé antraciet als het ware uit voor een dans. De warme houttint van het ene type ramen staat in contrast met het elegante grijs van het andere type ramen. Zo krijgen de afzonderlijke onderdelen van deze levendige gevel allemaal hun eigen stijl, zonder daarbij de dynamische verbinding met elkaar te verliezen. Binnen ontstaat dankzij het uniforme houtdecor van de ramen een warme, gezellige sfeer.

De slanke design-lijn Nova-line zorgt voor maximale lichtinval en vormt een prachtige inkadering van het heuvellandschap. Dankzij het driedubbele glas is sprake van optimale warmte-isolatie, en dit bijna zonder verlies aan helderheid. De grepen met drukknop zorgen voor veiligheid en bediencomfort: het raam kan niet zomaar in een onverhoeds ogenblik door bijvoorbeeld een kind worden geopend.
Gebouwtype Eengezinswoning
Bouwjaar 2018
Maatregel Nieuw-/ Verbouwing
Land Spanje
Regio Catalonië
Plaats Barcelona
Fotograaf Julio Mesa
Info over Partner
Muntial
C/ TONA, 16. P.I. MONTGUIT
08480 L`AMETLLA DEL VALLÉS BARCELONA
Spanje
+34938449436
comercial@muntialjb.com
www.muntialjb.com
Toegepaste producten
Uw - Warmteoverdrachtscoëfficient van het raamelementRw - Geluidsisolerende eigenschappen van een raamnpd - no performance determined (geen prestatie vastgesteld)
Productbladen en verdere informatie op
Dit project bevalt u

Neem contact met ons op!

 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: