Händlerlinks
Nieuwbouw nabij Antwerpen
FIN-Project Nova-line 78/88
Aluminium-Aluminium
FIN-Project Nova-line Aluminium-Aluminium

Nieuwbouw nabij Antwerpen

Elegante, isolerende ramen in een houten huis in het bos.

Verscholen tussen de bomen staat een gezinswoning met Scandinavische flair die harmonieus opgaat in het boslandschap en een natuurlijke rust uitstraalt. Het slanke aluminium raamwerk zorgt voor maximale lichtinval in de ruimtes en verleent het gebouw elegantie. De grote glazen oppervlakken en de positionering van de ramen, waarvan sommige tot op het grondniveau reiken, doen de grenzen tussen binnen en buiten overvloeien. De directe blootstelling aan weersinvloeden vormt echter geen probleem voor het robuuste aluminium, dat bestand is tegen zon, regen, storm, hagel of sneeuw.
De kunststof kern en smalle profielen zorgen voor optimale isolatiewaarden. Het moderne isolatieglas isoleert beter dan het raamwerk. Dus, hoe hoger het aandeel van het glas en hoe lager het aandeel van het raamwerk, des te beter het raam isoleert in zijn totaliteit. Ook hoogwaardige glascoatings en thermisch geïsoleerde glasafstandhouders – niet gebogen bij Finstral, maar in verstek gezaagd en met gelaste hoeken - dragen bij aan de uitstekende isolatiewaarden.
Gebouwtype Eengezinswoning
Bouwjaar 2017
Maatregel Nieuw-/ Verbouwing
Land België
Regio Antwerpen
Plaats Nijlen
Info over Partner
Finestra
Rubensstraat 20
2300 TURNHOUT
België
+3214425825
info@finestra.be
www.finestra.be
Toegepaste producten
Uw - Warmteoverdrachtscoëfficient van het raamelementRw - Geluidsisolerende eigenschappen van een raamnpd - no performance determined (geen prestatie vastgesteld)
Productbladen en verdere informatie op
Dit project bevalt u

Neem contact met ons op!

 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: