Händlerlinks
Nieuwbouw in Bolzano
FIN-Window Step-line 90
Kunststof-Kunststof
FIN-Window Step-line 90

Nieuwbouw in Bolzano

Efficiënt wonen met FIN-Window en FIN-Vista

Warme, lichte bruintinten voor de gevel, witte ramen en eenvoudige vormen voor ramen en deuren. Een elegante trappenhuisbeglazing zorgt voor een vloeiende verbinding tussen de gebouwhelften: het tien verdiepingen tellende wooncomplex in Bolzano maakt indruk met zijn huiselijke, harmonieuze sfeer.

De ingebouwde producten versterken de esthetiek van het gebouw en garanderen een hoog wooncomfort. De grote glazen puien in het trappenhuis en de talrijke ramen met slanke contouren en onderlichten zorgen voor heldere, lichte interieurs. Energie- en kostenefficiëntie stonden bij de planning ook centraal. De materialen kunststof en aluminium die voor de buitenzijde werden gekozen, zijn dicht, duurzaam en weerbestendig. Het gesatineerde kunststof-oppervlak aan de binnenzijde, dat alleen bij Finstral is te vinden, voelt prettig aan en is buitengewoon onderhoudsvriendelijk. FIN-Window en FIN-Vista – een investering voor efficiënt wonen – decennia lang.
Gebouwtype Meervoudige woning
Bouwjaar 2017
Maatregel Nieuw-/ Verbouwing
Planning Ing. Alexa Bragagna
Land Italië
Regio Zuid-Tirol
Plaats Bolzano
Fotograaf Hannes Meraner
Info over de studio
Finstral Studio Bozen
Drususallee 47
39100 Bolzano
Italië
+39 0471 264845
bozen@finstral.com
finstral.com/bozen
Toegepaste producten
Uw - Warmteoverdrachtscoëfficient van het raamelementRw - Geluidsisolerende eigenschappen van een raamnpd - no performance determined (geen prestatie vastgesteld)
Productbladen en verdere informatie op
Dit project bevalt u

Neem contact met ons op!

 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: