Händlerlinks
Modern gebouw in Lucera
FIN-72 Nova-line 72+8
Aluminium-Kunststof
FIN-72 Nova-line Aluminium-Kunststof

Modern gebouw in Lucera

Wonen en werken met FIN-Window en FIN-Slide.

Het gebouw bestaat uit een begane grond voor commercieel gebruik en drie verdiepingen met appartementen. De grijze gevel bekoort door zijn luchtig gerangschikte muurvlakken en speels vooruitstekende balkons. Het matte beige-grijs van de aluminium raamkozijnen zorgt voor een kleurrijk samenspel met de grijstinten. Tegelijkertijd vormt de kleur een zacht contrast met het andere deel van de gevel, dat in helder wit is gehouden. In het interieur zorgen de kunststof ramen in gesatineerd wit voor een aangenaam warme sfeer.

Het centrale thema van het project was energie-efficiëntie. De FIN-Window-ramen en FIN-Slide- hefschuifdeuren waren hiervoor de optimale keuze. De bijzonder smalle vleugelvorm Nova-line zorgt voor een maximale lichtinval en een optimale isolatie dankzij het Plus-Valor dubbel isolatieglas. De ramen zijn standaard op vier punten voorzien van veiligheidsvergrendelingspunten en paddestoelnokken. Voor een veilige woon- en werkomgeving.
Gebouwtype Meervoudige woning
Bouwjaar 2016-2019
Maatregel Nieuw-/ Verbouwing
Planning XYZ Factory
Land Italië
Regio Puglia
Plaats Lucera
Fotograaf Alessio Mitola
Toegepaste producten
Uw - Warmteoverdrachtscoëfficient van het raamelementRw - Geluidsisolerende eigenschappen van een raamnpd - no performance determined (geen prestatie vastgesteld)
Productbladen en verdere informatie op
Dit project bevalt u

Neem contact met ons op!

 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: