Händlerlinks
Meergezinshuis in Magdeburg
FIN-Project Nova-line 78/88
Aluminium-Aluminium
FIN-Project Nova-line Aluminium-Aluminium

Meergezinshuis in Magdeburg

Effectief wonen met FIN-Project, FIN-Vista en FIN-Door

Modern, stedelijk en karaktervol: het meergezinshuis in Magdeburg moest al deze kenmerken architectonisch combineren. De nominatie als Magdeburgs Gebouw van het Jaar 2017 doet vermoeden dat dit project een succes was – en een blik op het huis is voldoende, om dit vermoeden te bevestigen: helderwit, strakke lijnen, geometrisch gerangschikt glas. Daarbij uitstekende en aan de binnenkant met rood beklede loggia’s met FIN-Vista-raamwanden van aluminium en een rij hoge Fin-Project-ramen aluminium-aluminium Nova-line, die de gevel zelfbewustzijn en een vleugje ongewoonheid geven.
Finstral biedt een selectie van 243 kleuren voor aluminium oppervlakten. In dit geval werd de kleur Sablé gekozen, passend bij de opvallende architectuur van het huis: alle glaselementen, waaronder ook de FIN-Door-deuren met glasinzet, zijn in deze kleur omlijst. Ware schoonheid komt van binnen? Zeker. Maar niet alleen!
Gebouwtype Meervoudige woning
Bouwjaar 2017
Maatregel Nieuw-/Verbouwing
Land Duitsland
Plaats Magdeburg
Fotograaf Stefan Deutsch
Info over Partner
Schöfisch
Kreuzweg 12b
15326 Podelzig
Duitsland
+491717742862
reinhard-schoefisch@t-online.de
Toegepaste producten
Uw - Warmteoverdrachtscoëfficient van het raamelementRw - Geluidsisolerende eigenschappen van een raamnpd - no performance determined (geen prestatie vastgesteld)
Productbladen en verdere informatie op
Dit project bevalt u

Neem contact met ons op!

 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: