Händlerlinks
Huis in Turnhout
FIN-Window Classic-line 77
Kunststof-Kunststof
FIN-Window Classic-line 77

Huis in Turnhout

Ramen en een raamwand met een bijzondere uitstraling.

Op het eerste gezicht lijkt dit een typisch Vlaams bakstenen huis, vergelijkbaar met die in de buurt. Op het tweede gezicht merk je al gauw de nieuwe ramen en raamwand op. De Classic-line designlijn met zijn karakteristieke zachte randen maakt het raamwerk tot authentiek onderdeel van de esthetiek van het gebouw. Het materiaal dat zowel voor de binnen- als voor de buitenzijde werd gebruikt, witte kunststof, past langs buiten mooi bij de kleur van de gevel, terwijl het binnen zorgt voor helderheid en welbevinden.
De raamwand krijgt een heel bijzondere uitstraling: binnen is hij, net als de ramen, voorzien van zacht, wit raamwerk in kunststof dat veel licht binnenlaat en een prachtig zicht naar buiten biedt. Aan de buitenzijde valt hij echter – op discrete wijze - op door het smalle, donkere raamwerk in aluminium, dat een aangenaam, luchtig accent vormt en het traditionele bakstenen gebouw een modern toets geeft.
Gebouwtype Eengezinswoning
Bouwjaar 2019
Maatregel Raamvervanging
Land België
Regio Antwerpen
Plaats Turnhout
Info over Partner
Finestra
Rubensstraat 20
2300 TURNHOUT
België
014425825
info@finestra.be
www.finestra.be
Toegepaste producten
Uw - Warmteoverdrachtscoëfficient van het raamelementRw - Geluidsisolerende eigenschappen van een raamnpd - no performance determined (geen prestatie vastgesteld)
Productbladen en verdere informatie op
Dit project bevalt u

Neem contact met ons op!

 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: