Händlerlinks
Hotel BN Suites Rambla in Alicante
FIN-72 Slim-line 72
Kunststof-Kunststof
FIN-72 Slim-line Kunststof-Kunststof

Hotel BN Suites Rambla in Alicante

FIN-72 en FIN-Slide: rustige kamers midden in de stad.

Dit compleet gerenoveerde appartement-hotel bevindt zich midden in het bruisende stadscentrum van Alicante, aan de Spaanse Costa Blanca. Zeven appartementen zijn verdeeld over zeven etages, allemaal met twee tweepersoonskamers, een keuken en een balkon. Als raammateriaal werd voor kunststof in extra glad wit gekozen - voor minimaal onderhoud en een esthetische harmonie binnen en buiten.

Centrale eis in dit project: effectieve geluidsisolatie. De oplossing: ramen FIN-72 en hefschuifdeuren FIN-Slide. Geëxtrudeerde en in de hoeken luchtdicht gelaste afdichtingen met gelijkmatige aandrukkracht, asymmetrisch opgebouwd glas en hoogwaardige beslagsystemen met geringe vergrendelingsafstanden zorgen voor een optimale geluidsisolatie en een maximale dichtheid. Door het gebruik van gelaagd veiligheidsglas kon het geluiddempende effect nog verder worden verhoogd. Het resultaat: rustige, lichte kamers voor de perfecte vakantie.
Gebouwtype Hotel/Gastronomie
Bouwjaar 2019
Maatregel Nieuw-/ Verbouwing
Planning Juan Sanchis Mayo
Land Spanje
Plaats Alicante
Info over Partner
Expoequipa
P.I El Castillo c/ Roma 8
03630 Sax - Alicante
Spanje
900920202
info@expoequipa.net
www.expoequipa.es
Toegepaste producten
Uw - Warmteoverdrachtscoëfficient van het raamelementRw - Geluidsisolerende eigenschappen van een raamnpd - no performance determined (geen prestatie vastgesteld)
Productbladen en verdere informatie op
Dit project bevalt u

Neem contact met ons op!

 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: