Händlerlinks
Gerenoveerde villa in Florence
FIN-Project Nova-line 78/88
Aluminium-Aluminium
FIN-Project Nova-line Aluminium-Aluminium

Gerenoveerde villa in Florence

Roeden voor een modern design met traditionele inslag.

Een kleine, oude boerderij, die aanvankelijk meer weg had van een ruïne, werd getransformeerd in een moderne villa van 140 m². De verbouwing accentueert sfeervolle elementen tussen kroonlijsten en plafonds, die tot dan toe verborgen waren gebleven. De balkondeuren met roeden en de ramen vormen een combinatie tussen traditioneel en modern. De grijze kleur van het aluminium en de moderne profieldesigns Ferro- en Nova-line stralen een charmante industriële loftstijl uit, terwijl de opgezette roeden historische, duidelijk gestructureerde accenten toevoegen aan de urban stijl. Afstandhouders in het isolatieglas zorgen ervoor dat het lijkt alsof de roeden het glas echt verdelen.
Het pand werd ook functioneel opgewaardeerd. Een fotovoltaïsch systeem met bijbehorende batterijen zorgt ervoor dat het huishouden niet afhankelijk is van gas. De gebouwschil met isolatiematerialen en de ramen met kunststof in de kern, geëxtrudeerde middendichtingen en gelaste hoeken garanderen een perfecte isolatie. Het resultaat: een traditionele woonst met hedendaags comfort.
Gebouwtype Eengezinswoning
Bouwjaar 2021
Maatregel Nieuw-/ Verbouwing
Land Italië
Regio Toscane
Plaats Florence
Info over Partner
Monno Serramenti
Via Senese, 17R
50124 Firenze
Italië
+390552335504
info@monnoserramenti.com
www.monnoserramenti.com
Toegepaste producten
Uw - Warmteoverdrachtscoëfficient van het raamelementRw - Geluidsisolerende eigenschappen van een raamnpd - no performance determined (geen prestatie vastgesteld)
Productbladen en verdere informatie op
Dit project bevalt u

Neem contact met ons op!

 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: