Händlerlinks
Gerenoveerd huis aan het Lago Maggiore
FIN-Window Nova-line N 90+8
Aluminium-Kunststof
FIN-Window Nova-line N 90+8

Gerenoveerd huis aan het Lago Maggiore

Adembenemend uitzicht met de FIN-Vista raamwand.

Bij de renovatie moest dit karakteristieke landhuis de voor de streek typische rustieke stijl behouden, maar tegelijkertijd esthetisch worden opgewaardeerd door het gebruik van moderne elementen. De kant die naar het meer gericht is, maakt indruk door de spectaculaire raamwand die veel licht binnenlaat en een uniek uitzicht biedt op het meer en het dorp. De in de raamwand geïntegreerde FIN-Slide hefschuifdeur biedt maximaal gebruiksgemak en verschaft dankzij de minder dan 2 cm hoge drempel een struikelvrije doorgang naar het panoramaterras.

Aan de binnenzijde benadrukt het kunststof raamwerk in satijnwit de eenvoudige moderne stijl. Aan de buitenkant zorgen de resistente aluminium kaders in Sablé antraciet voor een harmonieus samenspel met de gevel. Op functioneel vlak beantwoorden de driedubbele beglazing en het Bodysafe veiligheidsglas van FIN-Vista aan de hoge eisen inzake isolatie en inbraakbeveiliging.
Gebouwtype Eengezinswoning
Bouwjaar 2016
Maatregel Raamvervanging
Land Italië
Regio Piëmont
Plaats Cannobio
Info over Partner
Bianconi Serramenti
Via Madonna delle Grazie, 184
28822 Cannobio
Italië
+39032371467
info@abser.it
www.abser.it
Toegepaste producten
Uw - Warmteoverdrachtscoëfficient van het raamelementRw - Geluidsisolerende eigenschappen van een raamnpd - no performance determined (geen prestatie vastgesteld)
Productbladen en verdere informatie op
Dit project bevalt u

Neem contact met ons op!

 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: