Händlerlinks
Eengezinswoning in Luxemburg
FIN-Project Nova-line 78/88
Aluminium-Aluminium
FIN-Project Nova-line Aluminium-Aluminium

Eengezinswoning in Luxemburg

Yin en Yang spel met FIN-Project, FIN-Vista en FIN-Slide.

Nog niet zo lang geleden bevond zich op deze plek een boerderij met kippen en varkens. Nu staat er een moderne villa, waarvan de architectuur heden en verleden in een eigentijds en tegelijkertijd tijdloos concept verenigt. Als herinterpretatie van de oude schuur en enkele delen van de boerderij, past het gebouw perfect in de rest van de omgeving. Net als Yin en Yang zijn de nieuwe en oude stijl harmonieus met elkaar verbonden. De goed doordachte architectonische prestatie werd in 2020 door de Luxemburgse architectenkamer bekroond met de OAl bouwprijs in de categorie eengezinswoning.

Esthetisch en ook functioneel waren de Finstral-producten de optimale keuze. Hefschuifdeuren, raamwanden en aluminium ramen met slanke contouren zorgen voor een maximale lichtinval. Het materiaal aluminium met de buitenkleur antraciet metallic en de binnenkleur wit gesatineerd is onderhoudsvriendelijk, weerbestendig, robuust en duurzaam.
Gebouwtype Eengezinswoning
Bouwjaar 2017
Maatregel Nieuw-/ Verbouwing
Planning Marc Baldauff
Land Luxemburg
Plaats Mersch
Fotograaf Marion Lohner
Info over Partner
Fensterstudio Ewen
Zur Startbahn 20a
54634 Bitburg
Duitsland
+491716943700
info@fensterstudio-ewen.de
www.fensterstudio-ewen.de
Toegepaste producten
Uw - Warmteoverdrachtscoëfficient van het raamelementRw - Geluidsisolerende eigenschappen van een raamnpd - no performance determined (geen prestatie vastgesteld)
Productbladen en verdere informatie op
Dit project bevalt u

Neem contact met ons op!

 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: