Händlerlinks
Eengezinswoning in lllas
FIN-Window Nova-line C 90+8
Aluminium-Kunststof
FIN-Window Nova-line C 90+8

Eengezinswoning in lllas

FIN-Window en FIN-Slide: grote verscheidenheid – perfecte uitvoering.

De buitenkant van het huis vertelt over zon en warmte, de binnenkant belooft verfrissende koelte en witte elegantie. Bij het ontwerp van de eengezinswoning in lllas lag de nadruk op het verzinken van de ramen in de traditionele stenen gevel: een soepele overgang van steen naar glas was gewenst. De energie-efficiëntie mocht daarbij niet verwaarloosd worden. Integendeel – hier werd het maximum nagestreefd! ... en ook bereikt door de Finstral-ramen en schuifdeuren. 
Met hun ongelooflijke reeks aan kleuren en materialen onderscheiden FIN-Window-ramen zich van hun traditionele glazen tegenhangers - de combinatiemogelijkheden zijn oneindig. Voor dit huis is gekozen voor frameloze ramen van aluminium-kunststof uit de Nova-line serie aan de buitenkant: buiten met houtlook in Castagno, die uitstekend bij de zandtint van de stenen muur past, binnen helder wit, dat perfect bij het lichte interieur past. Dezelfde keuze is gemaakt voor de FIN-Slide Step-line schuifdeuren.
Gebouwtype Eengezinswoning
Bouwjaar 2015
Maatregel Nieuw-/Verbouwing
Planning Estudio Roble
Land Spanje
Regio Asturië
Plaats Illas
Fotograaf Marcos Vega
Info over Partner
Bella Finestra
Avd. de la Costa, 124 Bajo
33203 Gijón - Asturias
Spanje
985167316
gestion@bellafinestra.es
www.bellafinestra.es
Toegepaste producten
Uw - Warmteoverdrachtscoëfficient van het raamelementRw - Geluidsisolerende eigenschappen van een raamnpd - no performance determined (geen prestatie vastgesteld)
Productbladen en verdere informatie op
Dit project bevalt u

Neem contact met ons op!

 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: