Händlerlinks
Dokterspraktijk in het Frankische merengebied
FIN-Project Nova-line 78/88
Aluminium-Aluminium
FIN-Project Nova-line Aluminium-Aluminium

Dokterspraktijk in het Frankische merengebied

FIN-Project-ramen en FIN-Door: meer glas, meer licht, meer zicht, meer veiligheid!

De dokterspraktijk in het Frankische merengebied, met zijn twee wooneenheden op de bovenverdieping, moest een eigentijds karakter hebben en door de rechte lijnen perfect in het langgerekte perceel passen. Het stijlvolle design van de FIN Door-deuren en FIN-Project-ramen van aluminium neemt de strakke lijnen van het huis over, die zijn gebaseerd op de Bauhaus-stijl. Betekent meer glasoppervlakten meer zwakke punten? Nee, niet bij Finstral! Onze ramen zijn namelijk standaard uitgevoerd met veiligheidsbeslag en minstens vier paddenstoelnokken van gehard staal, die een zeer goede inbraakbescherming garanderen.

De geplaatste Nova-line met combi-vleugel Twin beschermen ruimtes op twee manieren: de luchtruimte tussen de twee met elkaar verbonden raamruiten heeft een warmte- en geluidsisolerende werking. Bovendien maakt de tussenruimte het plaatsen van inkijkbescherming mogelijk. Het beste hieraan? Er is geen logge rolluikkast boven het raam nodig en zo wordt een maximale lichtinval gegarandeerd. Omdat het glas van de ramen de buitenkant van het frame bedekt, beschikken de raamglazen over een maximale oppervlakte, waarin het glinsteren van de aangrenzende vijver wordt weerspiegeld. De gevel lijkt voortdurend in beweging te zijn, het villa-achtige huis oogt strak en dynamisch tegelijk.
Gebouwtype Branche
Bouwjaar 2019
Maatregel Nieuwbouw-/Verbouwing
Land Duitsland
Regio Fränkisches Seenland
Info over Partner
Wechsler Seitz Frank
NIEDERMAUKER STR. 3-5
91187 ROETTENBACH
Duitsland
09172684360
info@wsfonline.de
www.wsfonline.de
Toegepaste producten
Uw - Warmteoverdrachtscoëfficient van het raamelementRw - Geluidsisolerende eigenschappen van een raamnpd - no performance determined (geen prestatie vastgesteld)
Productbladen en verdere informatie op
Dit project bevalt u

Neem contact met ons op!