Händlerlinks
De stadswoning Leibniz 47 in Maagdenburg
FIN-Window Nova-line N 90+8
Aluminium-Kunststof
FIN-Window Nova-line N 90+8

De stadswoning Leibniz 47 in Maagdenburg

Ramen en raamwanden als contrast met de eeuwwisseling.

Tussen de adellijke huisgevels uit het Wilhelminische tijdperk valt een gebouw op: exclusief, stedelijk, modern zijn bijvoeglijke naamwoorden die men de meergezinswoning in Maagdenburg ogenblikkelijk toeschrijft. Duidelijke lijnen, hoekige vormen - de stadswoning Leibniz 47 zet een spannend accent, terughoudend genoeg om er harmonieus uit te zien, maar toch in contrast met de historische gebouwen in de omgeving. 

Er zijn vier woningen verdeeld over vijf verdiepingen – waaronder een penthouse, dat zich over de twee bovenste verdiepingen uitstrekt. De expressieve architectuur wordt aangevuld door een smaakvol op elkaar afgestemd interieur. En de ramen en raamwanden van Finstral passen perfect bij de inrichtingsesthetiek: de ramen FIN-Window Nova-line, de raamwanden van aluminium-kunststof met de markante vleugel Step-line en een glazen toegangsdeur passen zowel binnen als buiten prachtig in het totaalbeeld. En verbinden het.
Gebouwtype Meervoudige woning
Bouwjaar 2017
Maatregel Nieuw-/Verbouwing
Regio Duitsland
Plaats Maagdenburg
Info over Partner
Schöfisch
Kreuzweg 12b
15326 Podelzig
Duitsland
+491717742862
reinhard-schoefisch@t-online.de
Toegepaste producten
Uw - Warmteoverdrachtscoëfficient van het raamelementRw - Geluidsisolerende eigenschappen van een raamnpd - no performance determined (geen prestatie vastgesteld)
Productbladen en verdere informatie op
Dit project bevalt u

Neem contact met ons op!

 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: