Händlerlinks
Bankgebouw in Echallens
FIN-Project Nova-line 78/88
Aluminium-Aluminium
FIN-Project Nova-line Aluminium-Aluminium

Bankgebouw in Echallens

FIN-Project-raam – elegantie en betrouwbaarheid.

Een bankgebouw kan uitnodigend en open lijken, maar moet niettemin veiligheid en soevereiniteit, stabiliteit en grootsheid belichamen. Zo zagen de architecten van het Raiffeisen-bankgebouw in Echallens dat tenminste. Bovendien was het belangrijk om een architectonische brug tussen verleden, heden en toekomst te slaan!

Het meer dan 100 jaar oude pand van de Auberge du Lion d’Or en de voormalige Golden Lion Pubs in Echallens, waar zich nu het nieuwe hoofdkantoor van de Raiffeisen bank van Gros-de-Vaud bevindt, hebben een wonderbaarlijk elegante gevel. In het nieuw gebouwde deel zijn de ramen binnen en buiten van zwart gepoedercoat aluminium met zwart geanodiseerde handgrepen gemaakt. Buiten vormen ze een markant contrast met het oude gebouw en passen ze met hun grote glasoppervlakten perfect in de architectuur - binnen vullen ze het interieur op een stijlvolle manier aan. Met het raamoverdekkende glas zien de FIN-Project-ramen in Nova-line-design er tegelijkertijd serieus, modern en duurzaam uit.
Gebouwtype Branche
Bouwjaar 2018
Maatregel Raamvervanging
Planning 3demArch
Land Zwitserland
Regio Suisse romande
Plaats Echallens
Toegepaste producten
Uw - Warmteoverdrachtscoëfficient van het raamelementRw - Geluidsisolerende eigenschappen van een raamnpd - no performance determined (geen prestatie vastgesteld)
Productbladen en verdere informatie op
Dit project bevalt u

Neem contact met ons op!

 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: