Händlerlinks

Het Finstral Magazine.

Wie bouwt volgt een idee. Gaat op zoek naar materialen en methoden om het te verwezenlijken. In Magazine F_02 wijden wij ons aan die zoektocht rond ons product.

Je kan een idee formuleren, schetsen en er anderen enthousiast over maken, maar zichtbaar is het niet. Nog niet. Het is nog immaterieel. Om concreet gestalte te krijgen, moet het idee worden omgezet in materiaal, vorm en functie. Alleen op die manier wordt het zichtbaar en tastbaar. Bijvoorbeeld in het ruime ramenassortiment van Finstral.

In ons 148 pagina's dikke F_02 magazine ontdekt u in reportages, op foto’s en in interviews met materiaalexperts, architecten en kunstenaars, hoe ideeën gematerialiseerd en ervaren kunnen worden.
Het Magazine F_02.
Al 50 jaar lang ontwikkelt, bouwt en monteert Finstral hoogwaardige ramen, huisdeuren en veranda’s in alle materialen. In magazine F_02 presenteren wij de filosofie van het bouwen van ramen.
Uw gratis exemplaar bestellen
*Verplichte velden
 
Uw gratis exemplaar bestellen
Zo gaan wij met uw gegevens om.
Wij gebruiken uw gegevens om uw aanvraag zo goed mogelijk te verwerken - maar niet voor ongewenste reclame. Hier leest u alle details over Gegevensverwerking.
Uw bericht
 
Uw persoonlijke gegevens
*Verplichte velden
 
 
Selecteren
 
 
 
 
 
 
Uw postadres
 
 
 
Verenigde Staten
 
 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: