Händlerlinks
The Shell Passivehouse in Cesena
FIN-Window Nova-line 90
Kunststof-Kunststof
FIN-Window Nova-line 90

The Shell Passivehouse in Cesena

Licht- en schaduwspel met FIN-Window Nova-line.

Waar voorheen een onopvallend huis stond, bevindt zich nu een passiefhuis dat ondanks zijn bijzondere architectuur perfect in de natuurlijke omgeving past. De gevel creëert door zijn parallelle houten steunbalken een harmonisch sfeer, die de ruimte dematerialiseert en die geborgenheid oproept.

De belangrijkste eis voor deze energiezuinige woning was het voldoen aan de hoogste energie-efficiëntienormen. Geen enkel raamsysteem dan Fin-Window Nova-line is hiervoor beter geschikt. Het kunststof materiaal en de smalste ramen in de branche zorgen voor een optimale warmte-isolatie en maximale lichtinval. In de winter vullen de ramen met hun grote glazen oppervlakten de binnenruimtes met een natuurlijke warmte. In de zomer beschermt het driedubbel glas tegen oververhitting. Het huis wordt beveiligd door een Finstral-voordeur, die met zijn eenvoudige uitstraling discreet in de gevel opgaat.
Gebouwtype Eengezinswoning
Bouwjaar 2020
Maatregel Nieuw-/ Verbouwing
Land Italië
Regio Emilia-Romagna
Plaats Cesena
Fotograaf Chiara Pavolucci
Info over Partner
Edilpiù Porte e Finestre
Via Piratello, 58/2
48022 Lugo
Italië
+39054527222
edilpiu@edilpiu.eu
www.edilpiu.eu
Toegepaste producten
Uw - Warmteoverdrachtscoëfficient van het raamelementRw - Geluidsisolerende eigenschappen van een raamnpd - no performance determined (geen prestatie vastgesteld)
Productbladen en verdere informatie op
Dit project bevalt u

Neem contact met ons op!

 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: