Huis in Tramin

Huis in Unterland

Aluminium serre in eengezinswoning

De bewoners van deze eengezinswoning wilden een extra woonruimte, die het hele jaar door te gebruiken is. De keuze viel op een serre uit de lijn Cubo, die wordt gekenmerkt door het kubistische platte dak en het doorlopende smalle kozijn. De gecoëxtrudeerde afdichtingen en de kunststof kern zorgen voor optimale warmte-isolatiewaarden, waardoor de serre 365 dagen per jaar een optimaal woonklimaat biedt. De moderne aluminium kozijnen aan buiten- en binnenkant bieden een puristisch, gereduceerde optiek.
Soort gebouw Eengezinswoning
Bouwjaar 2016
Maatregel Nieuwbouw-/Verbouwing
Land Italië
Regio Zuid-Tirol
Plaats Unterland
Finstral_Studio_ohneB
Finstral_ift_Auslobung_NL_ohneB
Details over Studio
Finstral Studio Kaltern
Bahnhofstraße 10
39052 Kaltern
Italië
+39 0471 296611
kaltern@finstral.com
finstral.com/kaltern
Huis in Tramin
Huis in Tramin
Huis in Tramin
Huis in Tramin
Huis in Tramin
Huis in Tramin
Huis in Tramin
Huis in Tramin
Huis in Tramin
Huis in Tramin
Dit project bevalt U

Neem contact met ons op!