Eengezinswoning in Vinschgau

Eengezinswoning in Vinschgau

Kunststof serre in eengezinswoning

De wens voor uitbreiding van de woonruimte, die direct aan de tuin grenst, werd door serretype Classic vervuld. Onopvallend geprofileerde kozijnaanzichten passen harmonieus bij de klassieke bouwstijl van het gebouw en zijn in de kunststof-uitvoering zeer weerbestendig en onderhoudsarm. Als zonwering dienen Raffstores aan de buitenzijden en textielscreens op het glazen dak. Extra dakpanelen tussen de glazen segmenten vervangen de hittebescherming. Door de perfect geïsoleerde kozijn- en dakconstructie bereikt de serre optimale isolatiewaarden.
Soort gebouw Eengezinswoning
Maatregel Nieuwbouw-/Verbouwing
Land Italië
Regio Zuid-Tirol
Plaats Vinschgau
Finstral_Studio_ohneB
Finstral_ift_Auslobung_NL_ohneB
Details over Studio
Finstral Studio Meran
Piavestraße 84
39012 Meran
Italië
+39 0471 296832
meran@finstral.com
finstral.com/meran
Dit project bevalt U

Neem contact met ons op!