Huis in Klobenstein

Eengezinswoning am Ritten

Aluminium-kunststof serre in eengezinswoning

De wens van de huiseigenaren was uitbreiding van de woonruimte, om een eet- en loungegedeelte met veel licht en samenhang met de tuin ervoor te creëren. De keuze viel daarom op een serre uit de Classic lijn. Het onopvallend geprofileerde kozijnaanzicht van deze serre vormt een harmonieus geheel met de architectuur van het bestaande gebouw.
Soort gebouw Eengezinswoning
Bouwjaar 2013
Maatregel Nieuwbouw-/Verbouwing
Land Italië
Regio Zuid-Tirol
Plaats Ritten
Fotograaf Hannes Meraner
Finstral_Studio_ohneB
Finstral_ift_Auslobung_NL_ohneB
Details over Studio
Finstral Studio Unterinn
Gastererweg 1
39054 Unterinn/Ritten
Italië
+39 0471 296611
unterinn@finstral.com
finstral.com/unterinn
Dit project bevalt U

Neem contact met ons op!