Händlerlinks
Wooncomplex in Trani
FIN-Window Nova-line 77
Kunststof-Kunststof
FIN-Window Nova-line 77

Wooncomplex in Trani

Houtlook-magie met FIN-Window, FIN-Slide en FIN-Door.

Dit nieuwe wooncomplex aan zee in de Zuid-Italiaanse havenstad Trani voegt zich discreet naar de gebogen architectonische omgeving en ontleent zijn kleuren aan de nuances van het lokale gesteente.

Voor de keuze van de ramen werd gezocht naar een materiaal dat de look en feel van hout biedt, maar tegelijkertijd optimaal bestand is tegen het mediterrane klimaat. Geen enkele combinatie is hiervoor beter geschikt dan de Finstral ramen van kunststof (PVC-U) met houtdecor: het houtdecor wordt in de PVC-U-profielen gesmolten en het oppervlak wordt voorzien van een hoogwaardige reliëfdruk. Daardoor verschillen de raamprofielen optisch nauwelijks van echt hout, maar zijn ze veel gemakkelijker schoon te maken, bestand tegen zilte lucht en minder gevoelig voor vuil en zon. Zelfs bij veel zonlicht blijft het oppervlak vormstabiel en vergeelt het niet. Voor een uniforme look werd deze uitvoering gekozen voor alle ramen, hefschuifdeuren en huisdeuren.
Gebouwtype Meervoudige woning
Bouwjaar 2020
Maatregel Nieuw-/ Verbouwing
Land Italië
Regio Puglia
Plaats Trani
Fotograaf We Are Web
Info over Partner
Meuli Infissi
Contrada Scannatizzi
72019 San Vito dei Normanni
Italië
+390831984153
info@meulinfissi.com
www.meulinfissi.com
Toegepaste producten
Uw - Warmteoverdrachtscoëfficient van het raamelementRw - Geluidsisolerende eigenschappen van een raamnpd - no performance determined (geen prestatie vastgesteld)
Productbladen en verdere informatie op
Dit project bevalt u

Neem contact met ons op!

 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: