Händlerlinks
Villa in Zuid-Frankrijk
FIN-Project Nova-line Plus 78/88
Aluminium-Aluminium
FIN-Project Nova-line Plus Aluminium-Aluminium

Villa in Zuid-Frankrijk

FIN-Slide, -Vista en -Project: bediengemak en uitzicht op zee.

Dit huis in de buurt van Marseille werd uitgebouwd van 120 naar 220 m² en aangevuld met een zwembad. Het resultaat: een indrukwekkende villa met adembenemend uitzicht op zee. De brede FIN-Vista raamoppervlakken zijn gecombineerd met grote FIN-Slide hefschuifdeuren: de uitvoering met kaderoverdekkend glas zorgt voor een maximale reductie van de buitencontouren. En door het grote glasoppervlak lijkt het of de zee voor het grijpen ligt.

Zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde werd geopteerd voor aluminium in sablé donkergrijs, de ideale keuze voor deze omgeving: extreme temperaturen en zilte zeelucht, dit hitte- en weersbestendige materiaal kan het allemaal aan. De hefschuifdeur FIN-Slide (waarvan de 2 cm hoge dorpel de laagste is op de markt) zorgt voor een optimaal bediengemak. Met deze deur is het huis optimaal toegankelijk, zonder dat er concessies worden gedaan aan het afdichtend vermogen. Het huis is helemaal af dankzij de elegante voordeur met keramisch paneel en motorische vergrendeling.
Gebouwtype Eengezinswoning
Bouwjaar 2020
Maatregel Raamvervanging
Planning Alu Vigouroux
Land Frankrijk
Regio Provence-Alpes-Côte d’Azur
Plaats Carry-le-Rouet
Fotograaf Sandrine Massel
Info over Partner
ALU VIGOUROUX SARL
Route de Martigues RD 9
13700 MARIGNANE
Frankrijk
0442775757
sandra.vigouroux@orange.fr
www.aluvigouroux.com
Toegepaste producten
Uw - Warmteoverdrachtscoëfficient van het raamelementRw - Geluidsisolerende eigenschappen van een raamnpd - no performance determined (geen prestatie vastgesteld)
Productbladen en verdere informatie op
Dit project bevalt u

Neem contact met ons op!

 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: