Händlerlinks
Kleine villa nabij Barcelona
FIN-Project Nova-line 78/88
Aluminium-Aluminium
FIN-Project Nova-line Aluminium-Aluminium

Kleine villa nabij Barcelona

Zwarte magie met ramen en balkondeuren van Finstral.

Een oud huis werd gerenoveerd. Het resultaat: een sobere, elegante villa. Het smalle Nova-line profieldesign geeft de gevel zijn minimalistische stijl. De grote glazen oppervlakken zorgen voor lichtdoorstroomde ruimtes en verlenen het interieur een aangename lichtheid en openheid die je van buitenaf nauwelijks zou vermoeden. Binnen vormen de zwarte aluminium profielen en de grepen samen een opvallend, donker kader dat zich betoverend om het glas wikkelt. Op sommige plaatsen werden ook donkergekleurde panelen geplaatst om de rolluikkasten te verbergen.

Maar zijn donkere raamkleuren wel wenselijk in een warme omgeving? Met de aluminium profielen van Finstral is dit geen probleem, omdat dit lichte metaal hittebestendig is en zijn vorm behoudt tot wel 500 graden – zelfs bij donkere kleuren. Onze aluminium oppervlakken zijn bovendien altijd perfect gecoat – dankzij de hoogwaardige poedercoating die in Finstrals eigen fabriek wordt gerealiseerd.
Gebouwtype Eengezinswoning
Bouwjaar 2021
Maatregel Raamvervanging
Planning Luca Lancini
Land Spanje
Regio Barcelona
Plaats Tiana
Info over Partner
Factoria Canabal
C/ Enric Prat de la Riba, 140
08901 Hospitalet - Barcelona
Spanje
933386080
canabal@factoriacanabal.com
www.factoriacanabal.com
Toegepaste producten
Uw - Warmteoverdrachtscoëfficient van het raamelementRw - Geluidsisolerende eigenschappen van een raamnpd - no performance determined (geen prestatie vastgesteld)
Productbladen en verdere informatie op
Dit project bevalt u

Neem contact met ons op!

 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: