Händlerlinks
Eengezinswoning nabij Madrid
FIN-Project Nova-line 78/88
Aluminium-Aluminium
FIN-Project Nova-line Aluminium-Aluminium

Eengezinswoning nabij Madrid

Grote glasoppervlakken met ramen en glasgevels van Finstral.

Deze nieuwbouw in de buurt van Madrid wordt gekenmerkt door het interessante contrast tussen de stenen kubus en een witgekalkt gedeelte. Voor een luchtig effect zorgen de ramen en hefschuifdeuren, waarvan sommige wel 2,6 meter hoog. Het consequent modulaire productassortiment van Finstral maakt het mogelijk om de materialen en kleuren van de binnen- en buitenzijde van het raamwerk vrij te combineren. Voor de buitengevel viel de keuze op donkere profielen in aluminium. Aan de binnenzijde werd het design van de ramen gekozen naargelang de ruimte: de elegante touch van donkerkleurig aluminium in de woonkamer, de sobere look van witte kunststof voor de slaapkamer.
Dankzij de slanke Nova-line en Slim-line vleugeldesigns en de grote glasoppervlakken baden de ruimtes in het licht. Het Mediterran 2 zonwerend glas voorkomt oververhitting. Dit zorgt voor een aangenaam binnenklimaat, zelfs op het hoogtepunt van de zomer in Madrid.
Gebouwtype Eengezinswoning
Bouwjaar 2022
Maatregel Nieuw-/ Verbouwing
Planning David Gutierrez (COAM)
Land Spanje
Regio Madrid
Plaats Dagazon de Arriba
Info over Partner
Insta-Hogar
C/ EBANISTERIA, 2
28850 TORREJON DE ARDOZ. MADRID
Spanje
+34916771296
instahogar@instahogar.es
www.instahogar.com
Toegepaste producten
Uw - Warmteoverdrachtscoëfficient van het raamelementRw - Geluidsisolerende eigenschappen van een raamnpd - no performance determined (geen prestatie vastgesteld)
Productbladen en verdere informatie op
Dit project bevalt u

Neem contact met ons op!

 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: