Händlerlinks
Eengezinswoning in Zaragoza
FIN-Project Slim-line 78/88
Aluminium-Aluminium
FIN-Project Slim-line 78/88

Eengezinswoning in Zaragoza

Verfijnde details met FIN-Project, -Slide en -Door.

Al op het eerste gezicht valt deze villa aangenaam op door de uniforme lichte kleuren van de gevel. Met hun grijswitte aluminium raamwerk passen de ramen en hefschuifdeuren perfect in het kleurenschema.

Een nadere blik onthult doordachte details in de raamelementen. Afhankelijk van de hoogte van de ramen zijn de hoekige grepen centraal of verder naar beneden geplaatst - voor maximaal bediencomfort. Op zolder zorgen speciale vormen voor een maximale lichtinval in de kamer, ondanks het beperkte raamoppervlak. De vlakke dorpels van de hefschuifdeuren creëren een barrièrevrije overgang en hebben geen groeven, waardoor ze dus zeer gemakkelijk schoon te maken zijn. Bescherming tegen nieuwsgierige blikken wordt op de begane grond geboden door een aantal raamdeuren voorzien van ondoorzichtige panelen. De ongecompliceerde toegangsdeur met donker houtdecor krijgt een frisse touch door het glazen zijdeel, dat licht naar binnen brengt.
Gebouwtype Eengezinswoning
Bouwjaar 2021
Maatregel Nieuw-/ Verbouwing
Land Spanje
Regio Aragón
Plaats Zaragoza
Info over Partner
Ventanas Huesca
AV. PIRINEOS, 24 BAJOS
22300 BARBASTRO. HUESCA
Spanje
+34686483626
info@ventanashuescajmr.es
www.ventanashuescajmr.es
Toegepaste producten
Uw - Warmteoverdrachtscoëfficient van het raamelementRw - Geluidsisolerende eigenschappen van een raamnpd - no performance determined (geen prestatie vastgesteld)
Productbladen en verdere informatie op
Dit project bevalt u

Neem contact met ons op!

 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: