Händlerlinks
Eéngezinswoning bij Malonne
FIN-Project Nova-line 78/88
Aluminium-Aluminium
FIN-Project Nova-line Aluminium-Aluminium

Eéngezinswoning bij Malonne

FIN-Project, FIN-Slide en FIN-Door: gewoonweg overtuigend!

Ramen, zoals een klein canvas doek, waarin de natuur wordt weerspiegeld. Een spel van lijnen, van rechthoekige vlakken. Wat vormtaal betreft keert het gebouw bij Malonne naar de oorsprong van het traditionele huis terug: helder en eenvoudig – maar allesbehalve simpel! De wandbekleding van Accoya-hout vormt een aangenaam contrast met het zwart van de leisteenplaten, dat ook weer in de kleur van de voordeur voorkomt. De hefschuifdeuren in de Step-line uitvoering en aluminium-ramen met aan de buitenzijde een frameloze optiek in symmetrische en doordachte opstelling maken het design compleet.
Of het nu gaat om ongebruikelijke architectonische constructies of om eenvoudige structuurlijnen – de isolatie moet altijd passen. Met Finstral-ramen en -deuren is dit altijd gegarandeerd! Doorslaggevend hiervoor is de kunststof in de kern van het raam – en omdat drievoudig meestal beter (warm) houdt: een drievoudige beglazing van het FIN-Project-raam.
Gebouwtype Eengezinswoning
Bouwjaar 2019
Maatregel Nieuw-/ Verbouwing
Land België
Regio Namur
Plaats Malonne
Info over Partner
Chimsco châssis & protections solaires
Rue du Parc Industriel, 2
5590 Achène
België
083215761
chassis@chimsco.be
www.chimsco.be
Toegepaste producten
Uw - Warmteoverdrachtscoëfficient van het raamelementRw - Geluidsisolerende eigenschappen van een raamnpd - no performance determined (geen prestatie vastgesteld)
Productbladen en verdere informatie op
Dit project bevalt u

Neem contact met ons op!

 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: