Händlerlinks
Appartementen in Eindhoven
FIN-72 Step-line 72
Kunststof-Kunststof
FIN-72 Step-line Kunststof-Kunststof

Appartementen in Eindhoven

FIN-72: 100% Allround talent!

40 woningen. Er waren veel ramen nodig – 100 om precies te zijn! Voor het charismatische appartementencomplex in Eindhoven zouden ze op meerdere vlakken 100% moeten geven: ze moesten robuust en esthetisch zijn en bovendien zowel bij het rode en groene uiterlijk van het gebouw als bij het lichte interieur van de woningen passen.
Veel eisen – één oplossing: FIN-72 Step-line! Kunststof is duurzaam, hitte- en koubestendig en bovendien ook weer- en waterbestendig. De optimaal isolerende kunststof ramen maken gebouwen niet alleen energie-, maar ook kostenefficiënt.
Het Step-line-design heeft een eenvoudig maar markant profiel. Aan de buitenzijde ongelijkliggend, vormen vleugels en ramen een getrapt-markant geheel, dat aan traditionele ramen doet denken - en zo prachtig in de buitengevel past. Het parelwit van de ramen verlicht niet alleen de buitenkant, maar ook het interieur van de appartementen.
Gebouwtype Meervoudige woning
Bouwjaar 2016
Maatregel Nieuw-/Verbouwing
Planning Schipvast
Land Nederland
Regio Noord-Brabant
Plaats Eindhoven
Info over de studio
Finstral Studio Apeldoorn
Tweelingenlaan 68
7324 BN Apeldoorn
Nederland
085 0716900
apeldoorn@finstral.com
finstral.com/apeldoorn
Toegepaste producten
Uw - Warmteoverdrachtscoëfficient van het raamelementRw - Geluidsisolerende eigenschappen van een raamnpd - no performance determined (geen prestatie vastgesteld)
Productbladen en verdere informatie op
Dit project bevalt u

Neem contact met ons op!

 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: https://www.finstral.com/fl/referenties/appartementencomplex-in-eindhoven/311-3897.html
PageConfig.OriginalQueryString: