Händlerlinks

Referentie per e-mail sturen.

Altijd alles in één oogopslag.

Deze referentie heeft uw interesse gewekt? Stuur dan eenvoudigweg de betreffende link naar het door u opgegeven e-mailadres!
Referentie via E-mail versturen
Zo behandelen wij Uw gegevens.
Wij gebruiken Uw gegevens exclusief om u de link van Uw geselecteerde referentie te sturen – maar niet voor ongevraagde reclame. Hier leest U alle details over gegevensverwerking.
*Verplichte velden
 
*Verplichte velden
 
Gegevensverwerking bij Finstral (Meer info)
 
 
Na ontvangst van de informatie verstrekt door Finstral AG, met hoofdzetel in Gastererweg 1, 39054 Unterinn/Ritten (BZ), geeft de gebruiker - die verklaart meerderjarig of minstens 16 jaar oud te zijn - overeenkomstig artikel 13 van de AVG/GDPR diens toestemming voor het opnemen van diens persoonsgegevens in het elektronisch archief om deze te verwerken voor de doeleinden die verband houden met het verstrekken van de gevraagde diensten.
 
 
Ik geef toestemming voor het opnemen van mijn persoonsgegevens in het elektronisch archief voor marketingdoeleinden, voor het verzenden van de nieuwsbrief (of voor andere diensten of aanvragen), commerciële communicatie en reclame inzake producten of diensten.
 
 
Ik geef toestemming voor het verstrekken van mijn persoonlijke gegevens aan dealerpartners van Finstral AG voor marketing- en reclamedoeleinden inzake hun producten of diensten en voor commerciële communicatie.
Aanvraag verzenden
Altijd het beste advies
Vakantiehuis in Bardolino
Vakantiehuis in Bardolino
 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: