Händlerlinks

Levering en montage

Alleen ingebouwde ramen zijn perfecte ramen. Daarom zorgen wij met net zoveel passie voor de coördinatie van de individuele montagewerken als voor raambouw.
Raamafmetingen selecteren:
Planer_Rundherum_Flaeche_Hand
Planer_Rundherum_NL_BE-NL_Solo_Pos
Levering en montage
Voordelen
Bij ons altijd volgens afspraak en betrouwbaar: de levering.
De meeste raamfabrikanten leveren afhankelijk van wanneer hun toeleveranciers hen bevoorraden. Finstral produceert alle belangrijke componenten zelf. Zo kunnen wij iedere week 100 vrachtwagens laden en met een leverbetrouwbaarheid van 97 procent door heel Europa op pad sturen. Beter is nauwelijks mogelijk.
Iedere afspraak wordt nauwkeurig schriftelijk aangekondigd.
Wanneer wij leveren en wanneer wij monteren, stemmen wij tijdig met u af. En we houden ons daaraan.
U bepaalt de opslagplaats van uw raam.
U bepaalt waar wij de geleverde ramen opslaan, tot ze gemonteerd worden.
Wie komt er? En hoe lang?
Onze geschoolde monteurs stellen zich voor, vertellen wat ze gaan doen en hoe lang ze blijven. Zo kunt u zich er precies op instellen.
Gecertificeerd en extern gecontroleerd - de montage bij Finstral.
In het jaar 2013 heeft Finstral de montagecertificatie van het Institut für Fenstertechnik Rosenheim (ift) ontvangen. Onderdeel van deze certificatie zijn door het ift gecontroleerde bouwtechnische aansluitdetails en een continue verdere ontwikkeling van alle bij de montage betrokken medewerkers. In het kader van kwaliteitsmanagement worden bovendien interne steekproeven met een actieplan en externe monitoring door het ift doorgevoerd. Ook Finstral-dealers worden volgens dit systeem gecertificeerd.

Coördinatie

Advies, planning, levering - altijd alles uit één hand.