Händlerlinks
Een raam.<br /> Vier dimensies.

Een raam.
Vier dimensies.

Bij Finstral bekijken wij een raam vanuit vier dimensies: Buiten, Midden, Binnen en Rondom. Zo hebben wij de belangrijkste planningsstappen voor uw droomraam altijd in beeld.
Buiten
De gevelzijde van het raam.
Grote glazen oppervlakken of een traditionele raamstijl met verdelingen? Aluminium of hout, krachtige of subtiele kleuren? Het esthetische effect van ramen is van onschatbare waarde: ze vormen de gevel van een gebouw. Tegelijkertijd houden ze inbrekers, regen, kou en lawaai buiten en zorgen ervoor dat wij ons thuis veilig en geborgen kunnen voelen. Finstral streeft ernaar esthetiek en functionaliteit met elkaar te verbinden, zonder compromissen te sluiten. Daarom bieden wij u altijd maximale vormgevingsvrijheid en garanderen wij altijd een betrouwbare bescherming.
Planer_Aussen_NL_BE-NL_Solo_Pos
Planer_Aussen_Flaeche_Hand
 
Midden
De kern van het raam.
Hier draait alles om de kern van het raam, het midden, dat buiten en binnen met elkaar verbindt. Het gaat om de altijd juiste isolatie en de altijd passende bouwaansluiting. Finstral optimaliseert deze centrale bouwthema’s consequent. Met strenge kwaliteitstesten door het Institut für Fenstertechnik Rosenheim (ift). En met de ontwikkeling van altijd nieuwe raamkern-technologieën, die trends in de branche vormgeven.
Planer_Mitte_NL_BE-NL_Solo_Pos
Planer_Mitte_Flaeche_Hand
 
Binnen
De vormgeving van ruimtelijk effect.
Echt hout, aluminium, gewalste kunststof – of onze innovatieve, duurzame ForRes-profielen? Sparrenhout wit gelakt of een compleet glazen look? Klassieke of ultra-smalle vleugelvorm? Met vensterbank? En welke grepen? Iedereen die woont, kent het esthetische effect van ramen: kleur, materiaal en oppervlakstructuur bepalen de sfeer in een ruimte en moeten beslist bij de individuele woonstijl passen. Daarom bieden wij u uiteraard ook voor de binnenzijde van uw raam maximale vormgevingsvrijheid. Eveneens belangrijk is de bediening van ramen, die altijd intuïtief, soepel en natuurlijk moet verlopen. Dit alles draagt in belangrijke mate bij tot het gevoel van welzijn in het dagelijkse leven. Ook hier stellen wij de eis dat esthetiek en functie met elkaar samen moeten gaan, zonder compromissen te sluiten.
Planer_Innen_NL_BE-NL_Solo_Pos
Planer_Innen_Flaeche_Hand
 
Rondom
Altijd alles uit één hand.
Finstral staat voor innovatieve raamprofielen, modernste glasproductie, beste verwerking - voor niets minder dan het perfecte raam. Maar ons motto zou niet “altijd alles uit één hand” zijn, wanneer we er niet voor zouden zorgen, dat het perfecte raam perfect bij u aankomt. Bijvoorbeeld door een netwerk van 1.000 competente dealers met geschoolde monteurs, een hoge leverbetrouwbaarheid en altijd actuele kwaliteitscertificaten.
Planer_Rundherum_NL_BE-NL_Solo_Pos
Planer_Rundherum_Flaeche_Hand