Händlerlinks

Isolatiewaarden

FIN-Project, FIN-Ligna, FIN-Window – bij Finstral heeft u de keuze uit drie raamsystemen, die in verschillende materiaalcombinaties verkrijgbaar zijn. De isolatiewaarden variëren afhankelijk van materiaal, raamvorm en beglazing. En zijn altijd de beste in hun klasse.
Raamafmetingen selecteren:
Planer_Mitte_Flaeche_Hand
Planer_Mitte_NL_BE-NL_Solo_Pos
Kunststof-Kunststof
Aluminium-Kunststof
Aluminium-Aluminium
Aluminium-Hout
Kunststof-Hout
Aluminium-ForRes
Kunststof-kunststof
Voordelen
Kunststof raamprofielen zorgen voor een maximale isolatiewaarde.
Buiten, binnen en in het midden kunststof: in termen van isolatiewaarde is er in de ramenbouw geen beter materiaal. Omdat het materiaal nauwelijks warmte en kou geleidt en in tegenstelling tot hout royale luchtkamers in het profiel mogelijk maakt, bereikt het raam uitzonderlijk goede isolatiewaarden.
Kunststof raamprofielen biedt Finstral in twee varianten.
De door Finstral ontwikkelde kunststof profielen zijn verkrijgbaar in bouwdiepte 77 mm (raamsysteem FIN-77), waarmee een isolatiewaarde tot Uw 0,73 W/m²K bereikt wordt. En met het systeem FIN-Window 90 en een bouwdiepte van 90 mm bereiken uw ramen een warmte-isolatiewaarde tot Uw 0,71 W/m²K. Door meer luchtkamers biedt FIN-Window 90 een nog betere warmte-isolatie..
Raamsysteem FIN-Window 90 heeft de beste isolatiewaarde van de sector.
Dankzij de hoge bouwdiepte van 90 mm die royale luchtkamers toelaat, en de fabricage van hoogwaardige kunststof biedt het raamsysteem FIN-Window 90 de beste isolatiewaarden van de sector.
Wij ontwikkelen sterke profielen.
Wij ontwikkelen sterke profielen.
In tegenstelling tot de meeste andere raamfabrikanten ontwikkelen wij bij Finstral alle raamprofielen zelf. Dat stelt ons in staat om alle hoofdprofielen met een bovengemiddelde buitenwanddikte van 3 mm uit te voeren en consequent overeenkomstig kwaliteitsklasse A te ontwikkelen.
Wij werken met eigen kunststofreceptuur.
Wij werken met eigen kunststofreceptuur.
Onze optimale (en geheime) PVC-receptuur met haar geringe krijtaandeel is het resultaat van 50 jaar ervaring met kunststof. Zo blijven onze ramen decennialang vormstabiel, kleurecht en vergelen ze niet.
Kunststof raamprofielen blijven altijd stabiel - ook bij extreme afmetingen.
Dankzij royale profiellwanddikten van 3 mm, rondom gelijmd isolatieglas en het consequent vermijden van donkere kleuren voor kunststof ramen blijven Finstral kunststof ramen zeer stabiel. Vanaf een lengte van 150 cm versterkt Finstral zijn vleugelprofielen met een extra inlegstuk van hoogwaardig staal. Het betreft bijvoorbeeld balkondeuren en grote raamgevels.
Kunststof profielen zijn robuust.
PVC is van nature een zeer sterk materiaal. De kleine hoeveelheid krijt in onze eigen receptuur zorgt ervoor dat onze ramen nog slagvaster zijn. Dat bewijzen wij tweemaal per week met de slagvastheidstest waarbij één kilogram van een hoogte van 1,5 meter valt op een bevroren profielstaal van -10°C, dat niet mag breken.
Kunststof is weerbestendig.
Kunststof is weerbestendig.
Zon, regen, storm, hagel of sneeuw - kunststof kan alles aan. Daarom blijven onze ramen onder extreme weersomstandigheden altijd dicht en vormvast. Dit testen wij regelmatig in ons testlaboratorium, bijvoorbeeld op de slagregentestbank.
Kunststof profielen zijn bestand tegen zout- of chloorhoudende lucht.
PVC is een organisch materiaal. Dat maakt onze kunststof profielen bestand tegen anorganische invloeden zoals zout- of chloorhoudende lucht.
Kunststof raamprofielen van Finstral zijn 100 procent recycleerbaar.
Voor een nog betere isolatiewaarde vullen enkele fabrikanten de holle kamers van hun raamprofielen met schuim of met polystyreen korrels. Finstral ziet bewust van dergelijke maatregelen af, omdat de raamprofielen daardoor moeilijk recycleerbaar zijn. Finstral-profielen zijn gemakkelijk in ongemengde materialen te demonteren en zijn daarom volledig recycleerbaar.
Wij hebben 50 jaar ervaring met kunststof.
Sinds 1969 werken wij bij Finstral met kunststof. Dat is 50 jaar ervaring met PVC en met alles wat men bij ramenbouw daarvan kan maken. En wij leren altijd weer bij - en ontwikkelen altijd door.

Warmte/kou

Altijd gezellig binnen. Hoe koud of warm het buiten ook is.