Händlerlinks

Isolatieglas

Licht komt binnen, kou blijft buiten. Dat moet isolatieglas bieden, en dat biedt Finstral-isolatieglas altijd perfect. Zo bereikt ons tweevoudig isolatieglas Plus-Valor al zeer goede isolatiewaarden. Voor hogere eisen adviseren wij ons beste glas: Max-Valor. Het biedt niet alleen de allerbeste isolatiewaarden - maar bereikt deze ook bijna zonder het bij drievoudig isolatieglas onvermijdelijke verlies van helderheid. U wilt weten hoe goed geïsoleerd uw ramen thuis zijn? Doe gewoon de Finstral raam-check!
Raamafmetingen selecteren:
Planer_Mitte_Flaeche_Hand
Planer_Mitte_NL_BE-NL_Solo_Pos
2-voudig isolatieglas Plus-Valor
3-voudig isolatieglas Max-Valor
2-voudig isolatieglas Plus-Valor
Voordelen
Zeer goede isolatiewaarden.
Best bereikbare waarden voor warmte-isolatie Ug 1,1 W/m²K, voor totale energietransmissie g 0,65 en voor lichttransmissie LT 0,82.
Altijd gevuld met warmte-isolerend argongas.
Ons isolatieglas is niet alleen aan de binnenzijde voorzien van metaalcoating, de ruimte tussen de ruiten is ook altijd gevuld met argongas, dat warmte en kou slechter geleidt dan lucht en daardoor de warmte-isolatie aanzienlijk verhoogt.
Wij gebruiken altijd de meest hoogwaardige glasafstandhouders.
Finstral gebruikt de meest hoogwaardige warmte-isolerende glasafstandhouders die op de markt verkrijgbaar zijn. In plaats van zoals gewoonlijk gebogen, worden de hoeken op verstek gesneden, duurzaam hoekgelast en aansluitend handmatig tussen de ruiten geplaatst. Dat zorgt voor stabiele, duurzame en bijzonder goed geïsoleerde ramen.
Glasafstandhouders zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.
Naast de standaardkleur zwart zijn de afstandhouders ook in wit en lichtbruin verkrijgbaar.
Altijd met afgevlakte randen.
De randen van iedere ruit vlakt Finstral met een diamantslijper af. Het vermindert het risico op glasbreuk tijdens een lang raamleven - en maakt de verwerking van glas ook voor onze medewerkers zo veilig mogelijk.
Automatische kwaliteitscontrole van iedere afzonderlijke ruit.
Elke afzonderlijke ruit wordt met behulp van een laserscanner automatisch op luchtbellen, insluitsels, krassen of verontreiniging getest - altijd nauwkeuriger dan de kwaliteitsnorm verlangt.
Beter dan de hoogste kwaliteitsnormen.
De gebruikelijke kwaliteitsnormen zijn voor ons niet genoeg. Overeenkomstig EN 1279 moeten wij de productkwaliteit alleen steekproefsgewijs controleren - maar wij controleren ieder afzonderlijk isolatieglas. Bovendien laten wij de jarenlange functionaliteit van ons isolatieglas regelmatig door de onafhankelijke testcentra van CEKAL en RAL bevestigen.
Altijd het meest hoogwaardige glas.
De productie van perfecte glazen ruiten is een wetenschap op zich - en voor ramen worden de hoogste eisen aan glas gesteld. Daarom haalt Finstral zijn glas bij de oudste en meest ervaren fabrikant uit de sector - en is ook daar alleen tevreden met floatglas van de beste kwaliteit.
Wij produceren zelf in plaats van elders te kopen.
Anders dan veel van onze concurrenten produceren wij het isolatieglas van onze ramen al decennialang zelf. Alleen zo hebben wij alles in één hand en kunnen wij de hoogste kwaliteit en duurzame functionaliteit garanderen.
Finstral is de grootste isolatieglasproducent van Italië.
Vertrouw op onze ervaring: in Italië produceert niemand meer isolatieglas dan Finstral. En niet voor de doorverkoop, maar uitsluitend voor onze eigen ramen.

Warmte/kou

Altijd gezellig binnen. Hoe koud of warm het buiten ook is.