Händlerlinks

Overzetmontage

U wilt nieuwe ramen, maar geen uitgebreide en tijdrovende metselwerkzaamheden? Daarom bieden wij overzetmontage aan. Bij overzetmontage hoeven de oude houten ramen niet te worden verwijderd. Ze worden slechts teruggesneden en met een nieuw raam en nieuwe aansluitprofielen afgedekt. Nieuwe ramen in slechts twee uurtjes.
Raamafmetingen selecteren:
Planer_Mitte_Flaeche_Hand
Planer_Mitte_NL_BE-NL_Solo_Pos
Overzetmontage
Voordelen
Zo eenvoudig werkt de overzetmontage.
Uw nieuwe ramen worden in drie eenvoudige stappen geïnstalleerd. De vervanging is voltooid in slechts twee uur.
1. stap: raam verjongen.
1. stap: raam verjongen.
Allereerst worden bestaande vleugels en beslag verwijderd en dan wordt het raam teruggesneden. Dat doet de raammonteur zonder ingreep in de constructie - daarom zijn er voor de raamvervanging geen metsel- en schilderwerkzaamheden nodig.
2. stap: raam afdekken.
2. stap: raam afdekken.
Het nieuwe raam wordt er overheen geschoven en met aansluitprofielen aan de buitenzijde afgedekt. Daardoor wordt het bestaande raam dusdanig geüpgraded dat de isolatiewaarden voldoen aan de huidige stand van de techniek.
3. stap: vleugel inhangen.
3. stap: vleugel inhangen.
De nieuwe vleugel wordt in het raam gehangen. In ongeveer twee uurtjes is de raamvervanging voltooid.
Het kan ook zonder bouwwerken.
De overzetmontage verloopt zonder breken, beitelen, behangen of bepleisteren. De huidige vensterbanken kunnen behouden blijven.
Altijd alles uit één hand.
Finstral verzorgt zelf de montage en de planning van de werkzaamheden. U hoeft zich dus niet tot verschillende handwerkbedrijven te wenden en heeft een duidelijk overzicht van de kosten.
Wij zijn pioniers in overzetmontage.
Al sinds 1978 biedt Finstral overzetmontage aan. Wij waren één van de eerste ondernemingen die deze vorm van raamvervanging heeft aangeboden, en hebben sindsdien veel ervaring opgedaan. Expertise waar u op kunt vertrouwen.
Altijd de passende vensterbank.
Finstral levert de buitenvensterbank in alle voor de ramen beschikbare aluminiumkleuren.

Montagemethode

Snel, schoon, zonder lawaai – en vooral vrij van gebreken: Wij monteren uw ramen perfect. Naar welke montagemethode uw voorkeur ook uitgaat.