Montagenormen

Wij laten niets aan het toeval over. Daarom bouwen wij niet alleen hoogwaardige ramen, maar garanderen wij ook een professionele montage. Daarom zijn onze bouwaansluitingen getest, daarom worden onze Finstral-partners ook regelmatig getraind en gecertificeerd.
Raamafmetingen selecteren:
Planer_Mitte_Flaeche_Hand
Planer_Mitte_NL_BE-NL_Solo_Pos
Montagenormen
Voordelen
Getest is beter.
Om zeker te zijn dat uw nieuwe ramen gegarandeerd vakkundig gemonteerd worden, en om de planning van de monteur te vergemakkelijken, laten wij de bouwaansluitingen voor onze ramen door het Institut für Fenstertechnik (ift) testen.
Omvangrijke bibliotheek met bouwtechnische aansluitdetails.
Om het werk van architecten te vereenvoudigen, bieden wij hen toegang tot onze bibliotheek met bijna 700 bouwtechnische aansluitdetails, waarvan er meer dan 300 door het ift Rosenheim zjin gecontroleerd. Geen enkele andere ramenfabrikant biedt toegang tot zo’n omvangrijke bibliotheek.
Speciale eisen? Wij helpen u graag.
Mocht er toch een bouwaansluiting in onze bibliotheek ontbreken, maken wij deze uiteraard voor u. Een echte ontlasting voor architecten.
Verplichte montagetrainingen.
Iedere Finstral-partner neemt regelmatig aan verplichte montagetrainingen deel.
Montage-professionals. Steeds vaker gecertificeerd.
Veel Finstral-dealers laten hun montagekwaliteit door het Institut für Fenstertechnik (ift) certificeren en worden in jaarlijkse audits gecontroleerd.

Afdichting

Wij monteren ramen vakkundig, zodat ze altijd dicht blijven.