Händlerlinks

Raamwand FIN-Vista

Meer dan een eenvoudige vaste beglazing, maar ook geen complexe geveloplossing: ons modulaire bouwsysteem FIN-Vista is het slimme antwoord op het verlangen naar zo groot mogelijke glazen oppervlakken in de nieuw- en verbouw.
Raamafmetingen selecteren:
Planer_Aussen_Flaeche_Hand
Planer_Aussen_NL_BE-NL_Solo_Pos
Raamwand FIN-Vista
Voordelen
FIN-Vista kan individueel vormgegeven worden.
FIN-Vista kan individueel vormgegeven worden.
Een raamwand - en nagenoeg onbegrensde mogelijkheden. Het weerbestendige aluminium. Aan de buitenzijde in 243 kleuren - altijd passend bij de gevel. De binnenzijde kan met aluminium, kunststof, hout en ForRes vormgegeven worden.
FIN-Vista biedt alle openingsmethoden.
FIN-Vista biedt alle openingsmethoden.
De FIN-Vista raamwand kan precies zo geopend worden, zoals u bedoeld heeft. Hefschuifdeur FIN-Slide, geplaatste raamvleugel, huisdeur ... Iedere variant kan qua kleur en materiaal met de FIN-Vista-raamwand gecombineerd worden.
FIN-Vista is altijd smal en stabiel.
FIN-Vista is altijd smal en stabiel.
FIN-Vista-stijlen en regels zien er met een aanzichtbreedte van slechts 5 cm zeer stijlvol uit. De met staal versterkte kunststof profielen zijn extreem duurzaam. In tegenstelling tot de klassieke wanden van aluminium, hebben ze meestal een geringere bouwdiepte. Door een rastersysteem, zonder dubbele kaders, is de algehele indruk van de raamwand extreem smal.
FIN-Vista kan snel en probleemloos gemonteerd worden.
FIN-Vista kan snel en probleemloos gemonteerd worden.
In plaats van zoals gebruikelijk stijl voor stijl en regel voor regel op te bouwen op de werf, leveren wij voor FIN-Vista reeds in de fabriek gemonteerde elementen aan. Zo kan de montage duidelijk sneller en probleemlozer plaatsvinden.

 • Altijd in vorm: verlijmde ruiten.
 • Zijn de raamsegmenten van FIN-Vista gemonteerd, dan worden de isolatieglas-ruiten direct op de bouwplaats geplaatst - en daarbij omlopend verlijmd in plaats van opgeklost, zoals altijd bij Finstral. Zo verstijft de raamwand beter en blijft zo duurzaam stabiel.

 • Eerst de bouwwerken, dan de ramen.
 • Om uw nieuwe raamwand tijdens de bouwfase te beschermen, is FIN-Vista zo gebouwd, dat de binnenschalen pas na voltooiing van alle bouwwerkzaamheden geplaatst worden. Zo kan de schalen niets overkomen - en kunnen ze ook te allen tijden worden vervangen.

 • Bouwaansluiting: ift goedgekeurd. Isolatiewaarde: perfect.
 • Ook voor de FIN-Vista-raamwand biedt Finstral een omvangrijke bibliotheek met gedetailleerde bouwtechnische aansluitdetails - waarvan vele goedgekeurd door ift. Bovendien ondersteunen de experts van Finstral Architectenservice bij de opheldering van alle noodzakelijke details.
FIN-Vista biedt alle optieken aan.
FIN-Vista biedt alle optieken aan.
Bij de raamwand FIN-Vista zijn er verschillende glasopties. Of het glas nu van boven naar beneden loopt, op de hoek direct het glas treft, of de raamwand in de Nova glasverbinding wordt uitgevoerd - dankzij de veelzijdigheid van FIN-Vista is bijna alles mogelijk.

 • Volglasoptiek? Esthetisch. Maar altijd functioneel.
 • Het raam, waarin vleugels of vaste beglazing worden gezet, kan aan de woonzijde volledig worden bepleisterd: het glas lijkt in de muur te lopen. Aan de buitenzijde blijft slechts een twee centimeter smal aluminium frame zichtbaar: dat vereenvoudigt niet alleen de inbouw, maar maakt ook een latere vervanging van ruiten zonder complexe metselwerkzaamheden mogelijk.

 • Glas treft glas.
 • Bij de uitvoering met Nova glasverbinding liggen de glasoppervlakken direct naast elkaar. Zo wordt de stijl door glas overdekt- en er ontstaat een bijna aaneengesloten oppervlak, dat optisch niet door een profiel wordt onderbroken.

 • Met glas om de hoek.
 • Ook op de hoek kan glas direct glas treffen - daardoor wordt de raamwand bijzonder stijlvol en licht.

 • Glas van boven tot helemaal beneden.
 • Moet het glas buiten helemaal tot de grond lopen? Raamoverdekkend getrapt glas maakt het mogelijk! Dat ziet er niet alleen zeer goed uit, maar is ook merkbaar onderhoudsvriendelijker: per slot van rekening kunnen er geen bladeren, vuil of strooizout aan de raamranden blijven hangen.

 • Verborgen profieldrainage - zonder extra uitgaven.
 • Beglazingen, waarbij het frame compleet verborgen ligt, worden gewoonlijk voorzien van een verzonken afvoerkanaal in de vloer. Bij FIN-Vista vermijden wij deze omslachtige bouwaansluiting, want de onderkant van het profiel ligt nooit onder de vloer. Zo kan water in het profiel eenvoudig bovenaards wegvloeien.
FIN-Vista is het beste geïsoleerd.
FIN-Vista is het beste geïsoleerd.
In tegenstelling tot de traditionele raamwand-systemen van aluminium, zit er bij FIN-Vista – zoals altijd bij Finstral – kunststof in de kern van het raamprofiel.

Raamvorm

Klassiek of modern? Met in totaal vijf vleugel- en drie raamvarianten biedt Finstral altijd de passende buitencontour voor uw raam.