Händlerlinks

Aluminium

Aluminium profielen hebben een bijzondere, verfijnde en moderne uitstraling dankzij het hoogwaardig oppervlak en de precieze, hoekige vormen. Ze bieden veel vrijheid bij kleur- en oppervlakvormgeving – en zijn daarbij ook nog eens hittebestendig en onderhoudsvriendelijk.
Raamafmetingen selecteren:
Planer_Aussen_Flaeche_Hand
Planer_Aussen_NL_BE-NL_Solo_Pos
Materiaal selecteren
Houtdecor
Houtdecor
Effectkleuren
Effectkleuren
Effen kleuren
Effen kleuren
Materiaal selecteren
Houtdecor
Houtdecor
Effectkleuren
Effectkleuren
Effen kleuren
Effen kleuren
Houtdecor
Effectkleuren
Effen kleuren
Voordelen
Aluminium is veelzijdig vormbaar.
Aluminium is veelzijdig.
Aluminium afwerking kan met veel effecten, structuren en kleuren worden vormgegeven. En omdat het lichte metaal ook bij sterke hitte niet krom trekt, is het zeer geschikt voor donkere raamkleuren.
Aluminium is duurzaam.
Aluminium is duurzaam.
De ongevoeligheid ervan voor alle weersomstandigheden zoals regen, hitte of UV-straling maakt aluminium vergeleken met bijvoorbeeld hout bijzonder duurzaam.
Aluminium is robuust.
Ondanks zijn zeer geringe gewicht is aluminium uiterst stabiel en zeer sterk.
Aluminium is weerbestendig.
Aluminium is weerbestendig.
Zon, regen, storm, hagel of sneeuw - aluminium kan alles aan. Daarom blijven onze ramen onder extreme weersomstandigheden altijd dicht en vormvast. Dit testen wij regelmatig in ons testlaboratorium, bijvoorbeeld op de slagregentestbank.
Aluminium is hittebestendig.
Ook extreme temperaturen kunnen aluminium niet deren: het lichte metaal blijft tot ruim over 500°C vormvast. Dat is vooral een voordeel bij donkere raamkleuren, waarbij kunststof meestal zijn grenzen bereikt.
Aluminium is onderhoudsvriendelijk.
Aluminium is onderhoudsvriendelijk.
Ramen met aluminium afwerking zijn nagenoeg onderhoudsvrij. Ze hoeven niet geverfd of behandeld te worden. Het oppervlak is vuilbestendig, lichtjes afvegen is genoeg.
Aluminium is recycleerbaar.
Positief ecologisch evenwicht. Aluminium kan 100 procent gerecycleerd worden. En dat met een zeer laag energieverbruik. Finstral werkt zonder schuimgevulde profielen, zodat de ramen eenvoudig in ongemengde materialen gescheiden kunnen worden.
Wij ontwikkelen alle profielen zelf.
Alle aluminium profielen worden speciaal op basis van onze tekeningen voor ons vervaardigd. Zo garanderen wij vormvastheid.

Materiaal

Over het materiaal waaruit onze ramen gemaakt worden, sluiten wij geen compromissen. Daarom bieden wij u voor de buitenzijde twee materialen met een unieke kwaliteit aan: Kunststof en aluminium.