Händlerlinks

Zonwerend glas

Zonwerend glas van Finstral biedt altijd een vrij uitzicht - en schermt hitte af. Er is glas met een lichte of sterke bescherming, met veel of extra veel warmte-isolatie.
Raamafmetingen selecteren:
Planer_Aussen_Flaeche_Hand
Planer_Aussen_NL_BE-NL_Solo_Pos
Lichte zonwering
Sterke zonwering
Zon/Hitte selecteren
Mediterran 2
Mediterran 2
Mediterran 3
Mediterran 3
Zon/Hitte selecteren
Mediterran 2
Mediterran 2
Mediterran 3
Mediterran 3
Mediterran 2
Mediterran 3
Voordelen
Glas met lichte zonwering heet bij Finstral: Mediterran
Want in warmere klimaatgebieden - bijvoorbeeld rondom de Middellandse zee - moet altijd voor deze variant gekozen worden. Hier adviseert Finstral het zonweringsglas Mediterran als standaard oplossing; maar ook in andere gebieden, wanneer grote glazen oppervlakken aan veel zonlicht worden blootgesteld.
Mediterran zonweringsglas is nagenoeg kleurneutraal.
Dankzij ons ultra-moderne coatingsproces beschermt Mediterran zonweringsglas zonder uw ruimtes sterk te verduisteren. Bovendien hoeft u minder vaak voor extra schaduw (bv. door jaloezieën of een rolluik) te zorgen.
Mediterran-zonweringsglas is er met goede warmte-/kou-isolatie: Mediterran 2.
Ons beproefde 2-voudige isolatieglas helpt ook bij hitte: omdat het warmte betrouwbaar buiten en aangename koelte binnen houdt. Vergeleken met het standaard glas Plus-Valor zorgt Mediterran 2 voor ca. 25% minder warmte-invoer en 10% minder lichttransmissie: g-waarde 0,48, LT-waarde 0,74.
Mediterran-zonweringsglas is er met goede warmte-/kou-isolatie: Mediterran 3.
Wanneer het zeer heet is of ruimtes zijn voorzien van airconditioning, raden wij de uitvoering van 3-voudig isolatieglas aan. Dan blijft de temperatuur binnen nog langer stabiel. Vergeleken met het standaard glas Plus-Valor zorgt Mediterran 3 voor ca. 30 % minder warmte-invoer en 20 % minder lichttransmissie: g-waarde 0,44, LT-waarde 0,67.
Mediterran zonweringsglas wordt door Finstral zelf geproduceerd.
Finstral verwerkt alleen het meest hoogwaardige glas dat op de markt verkrijgbaar is. In één van de modernste glasproductiefabrieken van Europa maken wij ons 2-voudige en 3-voudige isolatieglas: met hoekgelaste afstandhouders, argon-gevulde tussenruimten en strenge kwaliteitscontroles tot in het laatste detail. Voor altijd de beste isolatie, goede zonwering en hoge lichttransmissie.

Zon/Hitte

Zon? Graag! Maar niet te veel: juist in warme klimaatgebieden is een effectieve bescherming tegen hitte en verblinding noodzakelijk.
Luiken
Luiken
Beschermen tegen zon, hitte en inkijk: vensterluiken van kunststof en schuif- of vouwluiken van ForRes.